Kurczę, dziś mam dokładnie to samo, tak jakby mniej bolały i od razu głupie myśli w głowieNo dzisiaj jesteśmy dokładnie w tej samej sytuacji również przestały mnie boleć piersi
reklama
angelika9403
Fanka BB :)
Ciaza powinna trwać miesiącKurczę, dziś mam dokładnie to samo, tak jakby mniej bolały i od razu głupie myśli w głowie
Hah o takCiaza powinna trwać miesiąc
Paatrycja
Trzymamy mocno kciuki :*Z pewnością napiszę jak już będę wiedzieć więcej...
Sojka
No faktycznie chyba kiepski... Ja też mam plamienie... A do tego te zastrzyki tak bolą...Jakiś kiepski dzień dziś mamy , ja też jestem jakaś taka osłabiona. Ledwo się zwlokłam na betę rano.
angelika9403
No te zastrzyki są paskudne ja dzisiaj będę brała 5. Tobie udało się skonsultować plamienia??No faktycznie chyba kiepski... Ja też mam plamienie... A do tego te zastrzyki tak bolą...
Marta2432
Ja chodzę z wózkiem codziennie ok 10 km, chyba że pogoda tragiczna to się wstrzymuje, nie bede rezygnować, chyba że będę zmuszonaDziewczyny, a ja mam takie pytanko. Czy jesteście aktywne fizycznie? Ja do tej pory chodziłam na siłownię, basen, squasha. Wcześniej dużo przytyłam przez Hashimoto i od niedawna właśnie przez aktywność fizyczną, waga zaczęła spadać. Tak się wkręciłam w siłownię, że nie chciałabym z tego rezygnować ale trochę się boję. W sobotę dałam sobie wycisk na siłce, a w poniedziałek dowiedzialam się o ciąży i już nie poszłam. Ciekawa jestem jak to jest u Was. Korci mnie żeby poćwiczyć trochę
Marta2432
Ciężko powiedzieć...plamienia są mocniejsze ..ale przeważnie przy poprzednich stratach bolały mnie jajniki jak na okres ..tu jeszcze tego bólu nie ma..jestem dosłownie ogłupiała ..
Trzymajcie się dziewczyny. Mocne kciukiNo faktycznie chyba kiepski... Ja też mam plamienie... A do tego te zastrzyki tak bolą...
reklama
Sojka
Nie... Lekarza mam dopiero w poniedziałek... Na wizycie byłam we wtorek i było wszystko ok i powiedziała żeby się nie martwić plamieniami... Ale same wiecie jak to jest...No te zastrzyki są paskudne ja dzisiaj będę brała 5. Tobie udało się skonsultować plamienia??