angelika9403
Fanka BB :)
Daj znać później jak wynikJakiś kiepski dzień dziś mamy , ja też jestem jakaś taka osłabiona. Ledwo się zwlokłam na betę rano.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać później jak wynikJakiś kiepski dzień dziś mamy , ja też jestem jakaś taka osłabiona. Ledwo się zwlokłam na betę rano.
Mocne masz te plamienia? W poprzedniej ciąży też miałamNapisałam do niego . Zobaczymy co odpisze .
Te pobolewania w podbrzuszu to niestety chyba normalne bo ja też odczuwam. Który masz dzisiaj dokładnie tydzień??Hej Dziewczyny!
Od poniedziałku pobolewa mnie podbrzusze ale w sytuacjach, w których się zdenerwuje. Czuje takie, jakby spięcie w podbrzuszu. W pierwszej ciąży nie pamiętam, żebym tak miała.
Co do objawów to mam uczucie gorzkiego smaku w ustach, tkliwości piersi i od 2 dni wzmożone pragnienie. Piję, jak smok… czy ktoś ma podobnie?
Super ze masz możliwość podjechać. Staraj się nie stresowac. Wiem że to nie jest latwe mocne te plamienia??Dziś po 16 koło 17 mam pojechać do lekarza sprawdzić czy jest pęcherzyk ...
Trzymamy kciuki! Daj znać po wizycie i odpoczywaj terazDziś po 16 koło 17 mam pojechać do lekarza sprawdzić czy jest pęcherzyk ...
Ciężko powiedzieć...plamienia są mocniejsze ..ale przeważnie przy poprzednich stratach bolały mnie jajniki jak na okres ..tu jeszcze tego bólu nie ma..jestem dosłownie ogłupiała ..Super ze masz możliwość podjechać. Staraj się nie stresowac. Wiem że to nie jest latwe mocne te plamienia??