Magdalenams
Fanka BB :)
Położna uzupełnia tylko kartę ciąży. Tak mnie wkurza ten lekarz że sama bym mu to uzupełniła i byłoby szybciej.A nie ma od tego asystentki/położnej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Położna uzupełnia tylko kartę ciąży. Tak mnie wkurza ten lekarz że sama bym mu to uzupełniła i byłoby szybciej.A nie ma od tego asystentki/położnej?
jakies to bezsensowne, ale też mi się zdarzaja wizyty u lekarzy, gdzie jest 3 minuty badania, 2 minuty rozmowy a potem 15 klepania w komputerzePołożna uzupełnia tylko kartę ciąży. Tak mnie wkurza ten lekarz że sama bym mu to uzupełniła i byłoby szybciej.
Nigdy w ciąży moje wyniki nie były idealne. Zawsze coś odbierało ale wg mojego ginka wyniki idealne.
Uważam że to głupota z twojej strony konsultować wyniki z pierwszym lepszym lekarzem. Ja się
Ja prowadzę ciążę w medicover i tam robię badania, mój lekarz wszystko od razu widzi. Wklepuje tylko zalecenia.A nie ma od tego asystentki/położnej?
Ja kupiłam kilka rzeczy w Sinsay. Piżama i bielizna fajna. Nie jestem zadowolona z dżinsów bo miały być slim a mają nogawki szerokie jak w latach 90. Na mojej figurze wygladają źle, ale wygodne.Gdzie najlepiej się rozejrzeć za ubraniami ciążowymi. Powoli muszę zacząć o tym myśleć
ja mam spodnie z c&a z poprzedniej ciąży i jestem zadowolona jeszcze tą ciąże wytrzymająGdzie najlepiej się rozejrzeć za ubraniami ciążowymi. Powoli muszę zacząć o tym myśleć