reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
To konsultuj tylko z prowadzaca takie wyniki. Ani z internetem, ani z innymi lekarzami, ani tym bardziej z namiNie zamierzam nie konsultowac ich z moja lekarka prowadzaca wiec bez obrazania prosze
Do obrażania mi jeszcze daleko, to był delikatny prztyczek
Magdalenams
Z dziewczynami jest trochę gorzej. Ja z badań chłopaków mam takie ładne zdjęcia 3d siusiakow że się nie pomylisz. Teraz moja dziewczynka tak się odwraca że lekarzowi ciężko było dojrzeć. Ale trzymam się tego że córka i nie puszczęNie strasz wiem, ze takie przypadki sie zdarzaja, sama mam znajoma ktora miala byc chlopcem ale to bylo dawno, mam nadzieje, ze przy obecnej technologii jest tych przypadkow coraz mniej. Chociaz licze sie z tym niezle dzien dobry musi byc jak wychodzi z Ciebie syn a miala byc corka
Animowana
Nie strasz wiem, ze takie przypadki sie zdarzaja, sama mam znajoma ktora miala byc chlopcem ale to bylo dawno, mam nadzieje, ze przy obecnej technologii jest tych przypadkow coraz mniej. Chociaz licze sie z tym niezle dzien dobry musi byc jak wychodzi z Ciebie syn a miala byc corka
Przykład kuzynki jest sprzed dwóch lat więc nawet w obecnych czasach pomyłki się zdarzają ja chodziłam do różnych lekarzy więc jak kilka osob powiedziało to samo to nabierałam pewności, u mnie obeszło się bez niespodzianek
kociamama.
Moderator
Wszystkie wyniki konsultuje z lekarzem prowadzacym i wyraznie o tym napisalam.To konsultuj tylko z prowadzaca takie wyniki. Ani z internetem, ani z innymi lekarzami, ani tym bardziej z nami
Jest to moja pierwsza ciaza i kazde odchylenia od normy sa dla mnie stresujace. Spokojnie czekalam na kolejna wizyte ale dostalajac wiadomosc o 3 w nocy, ze mam sie PILNIE skontaktowac z lekarzem troche sie wystraszylam.. napisalam tu bo wiem, ze sa tu bardziej doswiadczone mamy, ktore moze mialy podobna sytuacje. Nie liczylam na zadne diagnozy a tym bardziej prztyczki. Ale dzieki za pomoc
aspekt
swoją drogą, jeśli ten lekarz faktycznie o 3 w nocy to pisał (no mogło być tak, że napisał o 17 a system dopiero wysłał po pacjentach w nocy), to mam nadzieję, że dzisiaj od 8 rano nie przyjmuje pacjentów... Ja Ci się nie dziwię, jakby dostała wiadomość "pilnie", to bym też była zaniepokojona i skołowana.Wszystkie wyniki konsultuje z lekarzem prowadzacym i wyraznie o tym napisalam.
Jest to moja pierwsza ciaza i kazde odchylenia od normy sa dla mnie stresujace. Spokojnie czekalam na kolejna wizyte ale dostalajac wiadomosc o 3 w nocy, ze mam sie PILNIE skontaktowac z lekarzem troche sie wystraszylam.. napisalam tu bo wiem, ze sa tu bardziej doswiadczone mamy, ktore moze mialy podobna sytuacje. Nie liczylam na zadne diagnozy a tym bardziej prztyczki. Ale dzieki za pomoc
crainte
No nie... dam sobie rękę uciąć, że te wyniki nie są powodem do wysyłania wiadomości o 3 w nocy..Wszystkie wyniki konsultuje z lekarzem prowadzacym i wyraznie o tym napisalam.
Ale pisałam już o emocjach, które towarzyszą w ciąży i wcale się nie dziwię Twojemu zachowaniu.
Ja bym pewnie odczekała do rana i napisala maila do swojej gin (bo taki mamy ustalony kontakt).
Może masz możliwość zadzwonić albo napisać, to się uspokoisz
Animowana
To konsultuj tylko z prowadzaca takie wyniki. Ani z internetem, ani z innymi lekarzami, ani tym bardziej z nami
Chyba przesadzasz, bo większość postów tak wygląda, ktoś się czymś stresuje, a reszta albo uspokoi albo jeśli miały takie doświadczenie i wiedzą że jest jakieś zagrożenie to pogonią do lekarza
Magdalenams
No i chyba na to wyszło że uspokoilysmyChyba przesadzasz, bo większość postów tak wygląda, ktoś się czymś stresuje, a reszta albo uspokoi albo jeśli miały takie doświadczenie i wiedzą że jest jakieś zagrożenie to pogonią do lekarza
W ogóle dziwnie jest w tej Polsce że nie robi się wszystkiego w jednym miejscu. Może kiedyś się system zmieni i badania, wyniki i lekarz będą ze sobą połączone.
Mój ginek teraz musi badania wklepywać ręcznie do kompa chociaż powinny się zaciągać automatycznie z systemu i było by po kłopocie. Oczywiście w związku z tym moje wizyty trwają w nieskończoność.. I ile ginek się przy tym namarudzi czasem czuje ze jakby mógł to i by poprzeklinal..
reklama
aspekt
A nie ma od tego asystentki/położnej?No i chyba na to wyszło że uspokoilysmy
W ogóle dziwnie jest w tej Polsce że nie robi się wszystkiego w jednym miejscu. Może kiedyś się system zmieni i badania, wyniki i lekarz będą ze sobą połączone.
Mój ginek teraz musi badania wklepywać ręcznie do kompa chociaż powinny się zaciągać automatycznie z systemu i było by po kłopocie. Oczywiście w związku z tym moje wizyty trwają w nieskończoność.. I ile ginek się przy tym namarudzi czasem czuje ze jakby mógł to i by poprzeklinal..