Magdalenams
Fanka BB :)
Ja jestem tego pewnaNo ja tak samo, wymylam się, wszystko książkowo ale mimo to i tak cos tam wyszło mam nadzieje ze i mi gin powie ze to sie mieści w normie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem tego pewnaNo ja tak samo, wymylam się, wszystko książkowo ale mimo to i tak cos tam wyszło mam nadzieje ze i mi gin powie ze to sie mieści w normie
A ile dni po owulacji będzie serduszko biło ?U jednej będzie widać u innej nie i to też będzie w porządku, nie raz czytałam że serduszko było dopiero w 8 tygodniu.
Jeżeli masz 100% pewności kiedy była owulacja to idź, ale jak masz sobie jeszcze większego stresu narobić, to lepiej cierpliwie poczekać, mówię z doświadczenia
Ooo Koleżanki widzę szykują spotkanie...Całe 480 km. Hessen chodziło mi o region. Mieszkam w okolicach Frankfurtu
Kup. Ja teraz jestem chora i jadę non stop na inhalatorze. Dla dzieci inhalator też jest jak złoto. Wiesz ile razy inhalacje uratowały nas przed antybiotykiem?byłam w aptece to tylko dała sol morska typowo dla kobiec w ciąży z olejkiem miętowym
A internista polecił sinupret i te krople
Właśnie nie mam urządzenia do inhalacji muszę pomyśleć nad zakupem nawet na przyszłość dla malucha
Ja też czekam na wizytę jak na szpilkach. USG mam 11.03, wizytę 17.03Dla mnie ten 16.03 to jakaś odległa data z kosmosu a już widziałaś serduszko?
To czekanie jest najgorsze...nie wiem jak sobie zająć czas, tzn czas leci jak to on wiadomo ale o to idzie by ze spokojem czekaćJa też czekam na wizytę jak na szpilkach. USG mam 11.03, wizytę 17.03
Ja bym chciała, aby mi internista dała jeszcze trochę L4 abym doszła do siebie. Może czas szybciej minie. Nawet na dobrą sprawę nie wiem, czy jest zarodekTo czekanie jest najgorsze...nie wiem jak sobie zająć czas, tzn czas leci jak to on wiadomo ale o to idzie by ze spokojem czekać
Dziewczyny‼‼‼ ja już po wizycie!!!! Ależ jestem szczęśliwa!!! Jest moja mała fasolka i i jest pięknie bijące serduszko❤❤❤
Wszystko jest w porządku, zgadza się prawie co do dnia bo z USG wychodzi 6+5, termin porodu 24.10. Fasolka ma 0,81cm.
Leżałam na tym fotelu z dupa na wierzchu i łzy leciały mi po policzkach❤❤❤ teraz już wiem ze wszystko będzie dobrze, musi być☺
Trzymam kciuki za dziewczyny, które jeszcze są przed wizyta.
Gratki kochana cudowna fasoleczka!! Dajesz nadzieję ze moze i ja cos zobaczę, będę szła 7+5 w poszukiwaniu fasolkowej radości Takie Wasze posty ze zdjątkami poprawiają mi dzieńDziewczyny‼‼‼ ja już po wizycie!!!! Ależ jestem szczęśliwa!!! Jest moja mała fasolka i i jest pięknie bijące serduszko❤❤❤
Wszystko jest w porządku, zgadza się prawie co do dnia bo z USG wychodzi 6+5, termin porodu 24.10. Fasolka ma 0,81cm.
Leżałam na tym fotelu z dupa na wierzchu i łzy leciały mi po policzkach❤❤❤ teraz już wiem ze wszystko będzie dobrze, musi być☺
Trzymam kciuki za dziewczyny, które jeszcze są przed wizyta.