reklama
Betty2
Fanka BB :)
A co nam pozostaje... spokój ...Sama go szukam na dziśtaki trochę oksymoron, bo która by była spokojna ?
Marta2432
To zdjęcie wygląda jak głową sarny, a miejsce na pęcherzyk to oko głupie skojarzenie, ale od razu tak mi się rzuciłoTo jest moje usg w ciąży z pierwszym synem w 5 tc. Nawet nie opisali bo prawie nic nie widaćZobacz załącznik 1371193
Ja też bym wolała mieć te mdłości nawet, bo zawsze to jakiś objaw ciąży jest, a tak to głupie myśli do głowy przychodząA mi dziś osłabły objawy i oczywiście już dużo dużo myślę...
Niby narzekamy na mdłości ale lepiej żeby były niby ból piersi nas złości ale ja co chwilę sprawami czy bolą, eh żeby był już październik...
Uff!! Trzymam kciukiDziewczyny, serduszko dalej bije! Czas pokaże, ale ze mnie aż chlusnęło, to nie było plamienie. Znowu wracam do stanu, że naprawdę nic nie wiemy dopóki nie pójdziemy na USG.
@Julianna_Szcz dziękuję, że się podzieliłaś swoją historią, trochę wraca mi nadzieja.
Muszę teraz wypoczywać
będzie dobrze, musi być!Dziewczyny, serduszko dalej bije! Czas pokaże, ale ze mnie aż chlusnęło, to nie było plamienie. Znowu wracam do stanu, że naprawdę nic nie wiemy dopóki nie pójdziemy na USG.
@Julianna_Szcz dziękuję, że się podzieliłaś swoją historią, trochę wraca mi nadzieja.
Muszę teraz wypoczywać
Kochana, ze mnie kapało na podłogę podczas usg. A babeczka do mnie ze ona nie jest w stanie znaleźć miejsca krwawienia.
Trzy razy głowice czyściła.
Także wyobraź sobie co to był za krwotok….
Marta2432
Ja dzisiaj przez cały dzień nie robię nic, mąż mi zakazał
Rano zrobił tortille na śniadanie, obiad dwudaniowy, a teraz wziął synka na spacer mają iść do cukierni a mi kazał mi leżeć ( żebym ja tak umiała ) plamienia się skończyły, wszystko wygląda w porządku, wiec juz chyba aż tak nie muszę się oszczędzać, zaraz wstaje i mam w planach zrobić pizze
Rano zrobił tortille na śniadanie, obiad dwudaniowy, a teraz wziął synka na spacer mają iść do cukierni a mi kazał mi leżeć ( żebym ja tak umiała ) plamienia się skończyły, wszystko wygląda w porządku, wiec juz chyba aż tak nie muszę się oszczędzać, zaraz wstaje i mam w planach zrobić pizze
staram się. Serio się staram. Stres jest bardzo zła witamina dla dziecka, na tym etapie zwłaszcza.A co nam pozostaje... spokój ...Sama go szukam na dziś
Ale ja kurcze nigdy nie byłam dobra w byciu optymistka do samej siebie
Sajfik
Jeju jak dobrze ze serduszko bije !!! Wypoczywaj, relaksuj się, jeśli serduszko bije to najważniejsze będzie wszystko dobrze, zoabczysz.Dziewczyny, serduszko dalej bije! Czas pokaże, ale ze mnie aż chlusnęło, to nie było plamienie. Znowu wracam do stanu, że naprawdę nic nie wiemy dopóki nie pójdziemy na USG.
Muszę teraz wypoczywać
Sajfik
Zazdroszczę, ja znow mam bezsenność jak chcesz mozemy sie podzielić i sen wróci do normy zwierzęta relaksują w tak stresujacym okresie. Ja mam psine która czuwa przy mnie. Glaskanie jej uspokaja mnieJa ostatnio jeśli nie pracuje to spie, nie mogę sobie poradzić z ta sennością ale udało mi się wstać z łóżka i byłam nawet na basenie a teraz dalsze lenistwo z mężem i kotem w domku
Muszę się wyspać na zapas, bo jutro cała doba w pracy
reklama
Marta2432
Czyli na USG przynajmniej sam pęcherzyk powinien być widocznyHej dziewczyny. Zrobilam dzis powtórkę bety, jest przyrost i troszke mi ulżyło
17.02- beta 885
19.02- beta 1946
Teraz juz odpuszczam betowe szaleństwo, bede zdawać sie na same usg bo idzie zwariować