reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Mam to samo,już o poniedziałku myślę
Eh,tak bym chciała ...przeskoczyć czas
Może to ten wiatr dziś
Obiad pokonałam tylko 1 danie, 2 nie ma mowy Em mój zjadł...kochany ♡ Konspiracja bo domownicy nie wiedzą ...

reklama
Hej dziewczyny.

Miłego weekendu :)

Chętnie bym pisała z Wami częściej, ale ciągle w pracy siedzę. Najchętniej bym poszła na l4, też tak macie? 😄 Tymbardziej, że wszystko mnie boli i coraz trudniej mi wytrzymać siedzenie przy kompie.

Trzymajcie się 😘

Ja w pracy jeszcze nie mówię. W ogóle to ja pracuję od stycznia, ale tylko kilka dni w miesiącu, więc jak będzie ok to chcę pracować jeszcze parę miesięcy. No i jestem na zleceniu, więc żadna ochrona zatrudnienia mnie nie dotyczy. W domu dwójka urwisów a w pracy tak naprawdę odpoczywam (mimo, że cały czas coś robię) i czuję się lepiej niż w domu. Tylko wieczorem odcina mi energię ;)

Mam to samo,już o poniedziałku myślę
Eh,tak bym chciała ...przeskoczyć czas
Może to ten wiatr dziś
Obiad pokonałam tylko 1 danie, 2 nie ma mowy Em mój zjadł...kochany ♡ Konspiracja bo domownicy nie wiedzą ...
mi dzisiaj teściu robi zupkę pomidorowa ❤️ bo mi się mocno zachciało takiej pysznej gęstej ze śmietana i ryżem ❤️❤️❤️❤️❤️ a ja zup robić nie znoszę 😂

@Tinulka ja mam teraz dokładnie tsk samo, niech robią usg co tydzień żebym miała pewność że gra a wcześniejszą ciąża na lajcie wszystko grało usg co miesiąc, aj :) ja to już sobie trochę wkręcam, bo w pierwszej ciąży nie miałam objawów i to było dla mnie normalne, nie zastanawiałam się ze coś nie tak, a w tej nie mam też objawów, piersi ściskam nic nie bolą, wczoraj tylko trochę brzuch, więc chciałabym jakiś objaw to bym była bardziej utwierdzona ze jest ok a tak sobie myślę że może coś nie gra, że co będzie na wizycie, czego się dowiem, Jezu, jednak ta pierwsza ciąża jest bardziej lajtowa a każde kolejne to stres ;)

Dziewczyny, serduszko dalej bije! Czas pokaże, ale ze mnie aż chlusnęło, to nie było plamienie. Znowu wracam do stanu, że naprawdę nic nie wiemy dopóki nie pójdziemy na USG.

@Julianna.Szcz dziękuję, że się podzieliłaś swoją historią, trochę wraca mi nadzieja.

Muszę teraz wypoczywać
Dostałaś jakieś leki ??? Ciesze się ze serduszko jest, wypoczywaj!!!

reklama
Ja również wierzę, że będziemy sie za kilka miesięcy dzielić zdjęciami maluszków i jak dziewczyny wyżej pisaly, z pewnością sie wszystkie zaprzyjaźnimy ❤️ taka wspólna podróż bardzo przybliża ludzi. Nie mogę się jej z Wami doczekać!

U mnie plany średnio interesujące 😅 ide robić bete jutro, odebrać okulary i chyba praca, praca, praca. Możliwe odwiedzimy teściową. A jakie Ty masz plany ma weekend?

Dziewczyny, czy moze wiecie dlaczego nie powinno sie robić badań wzroku w 1szym trymestrze? Jestem w sytuacji podbramkowej, zlamaly mi się okulary i wzrok pogorszyl od kilku miesięcy więc muszę jakies nowe kupić i koniecznie zbadac ostrość oczu... I nie wiem co to robić 🤷‍♀️
Ja ostatnio jeśli nie pracuje to spie, nie mogę sobie poradzić z ta sennością 🙈 ale udało mi się wstać z łóżka i byłam nawet na basenie 😬 a teraz dalsze lenistwo z mężem i kotem w domku ❤️
Muszę się wyspać na zapas, bo jutro cała doba w pracy 🤷🏼‍♀️

Do góry