olala25
Fanka BB :)
i masz już szpital upatrzony?Ja tez z Lublina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i masz już szpital upatrzony?Ja tez z Lublina
Bicia nie musisz słyszeć ważne że ma usg serce pracuje. Niektórzy nie puszczają wcaleHej dziewczyny przychodzę się pochwalić dobrymi wieściami
Dzisiaj z rana wiyzta, widziałam nie tylko pęcherzyk, ale tez małego 4 mm człowieczka i jego mrugające serduszko wspaniałe uczucie, niesamowite ze możemy dzisiaj podejrzeć zarodek 4 mm i jego serduszko
Jeszcze nie słyszałam bicia, kiedy powinno być słychać? Kazał przyjść za tydzień znowu, to będzie więcej widać
Nie zaszkodzi bobasowi ze sobie tak chodzę na usg co tydzień?
zgadza sie, mój ginekolog puszczał mi bicie serca dopiero w 12 tygodniuBicia nie musisz słyszeć ważne że ma usg serce pracuje. Niektórzy nie puszczają wcale
Jak na ten tydzień ciąży beta jest w porządku, lepsza taka niż za wysokaNie chce zapeszać, moja mama napewno sie ucieszy bo od lat mowi mi o pierwszym wnuku na którego czeka to moja pierwsza ciąża i wiedze mam znikomą. Martwi mnie np to, ze dzis zaczęłam 5+0 a mam bete jedynie 855. Moja znajoma, będąc w 5tym tyg miala juz 3 tys a i tak okazalo sie u nien puste jajeczko. Wiele z Was mialo na etapie 5+0 w tysiącach W sobote ide na bete sprawdzić przyrost ale jakos smuci mnie niski wynik.
USG nie zaszkodzi, ale bicia serca nie powinno się puszczać na tak wczesnym etapie ciąży, bo to może zaszkodzić dziecku, wystarczy że widać bijące serduszkoHej dziewczyny przychodzę się pochwalić dobrymi wieściami
Dzisiaj z rana wiyzta, widziałam nie tylko pęcherzyk, ale tez małego 4 mm człowieczka i jego mrugające serduszko wspaniałe uczucie, niesamowite ze możemy dzisiaj podejrzeć zarodek 4 mm i jego serduszko
Jeszcze nie słyszałam bicia, kiedy powinno być słychać? Kazał przyjść za tydzień znowu, to będzie więcej widać
Super wiadomość! Gratuluję!!!Hej dziewczyny przychodzę się pochwalić dobrymi wieściami
A który masz tydzień ciąży? ☺Super wiadomość! Gratuluję!!!
Prawdopodobnie na Staszica , mój lekarz tam pracuje . A Ty już myślałaś o jakimś szpitalu ?i masz już szpital upatrzony?
A który masz tydzień ciąży? ☺Hej dziewczyny przychodzę się pochwalić dobrymi wieściami
Dzięki, jakoś bylam przekonana że to od razu słychać dobrze wiedziećBicia nie musisz słyszeć ważne że ma usg serce pracuje. Niektórzy nie puszczają wcale