reklama
jako ze siedzę w UK to nie zobaczę nikogo pewnie do połowy marca. Żadnych badań ani nic poki co. Tylko dwa mocno pozytywne testy i delikatne symptomy.Cześć. Termin orientacyjny na 7 października aktualnie 6 tydzień. Miałyście robione morfologię krwi? A plus badania na HIV kiłe itp?
angelika9403
Fanka BB :)
Dokładnie super ze wszystko okPo wizycie super serduszko pięknie bije! Oby teraz do 10 marca... najgorsze jest to czekanie na kolejną wizytę
Tojestemja
a czemu tylko i wyłącznie cesarka?Co do porodów. U mnie pierwszy poród SN... drugi cesarka teraz też tylko i wyłącznie cesarka...
Koniczyna82
Ja tez w tym roku 40 a w domu 3latek. Całkiem zapominam ze to 40 nie 30, pewnie dlatego, ze na razie nie ma u nas nastolatków i biegam za tym moimWitam Was Wszystkie Bardzo Serdecznie. Chciałabym do Was dołączyć. Za chwilę będę miała 40 lat (chyba będę najstarsza) w domku jest już 14-latek, 12-latka oraz 3.5 roczny synuś. Czekamy na kolejne szczęście. Termin mam na 1 października. Byłam na wizycie 5+4 ale niestety serduszka jeszcze nie było widać. Kolejna wizytę miałam zaplanowana na środę ale załapałam się na kwarantanne- maz ma covida ja mam test negatywny. Bałam się powiedzieć rodzica. Myślałam że stwierdza że zwariowalismy. Ale na prawdę bardzo się ucieszyli. W pracy jeszcze nie mówiłam. Ale mam bardzo stresującą pracę więc na kolejnej wizycie biorę L4. Życzę nam wszystkim jak najbardziej spokojnych najbliższych miesięcy.
HelloKatie
Ja miałam. Hiv, kila, hpv, toksoplazmoza, beta, mocz, krew, komplet tarczycowy,glukozę, próby wątrobowe, różyczkę, witaminy, żelazo, chyba wszystko. Dostałam od lekarza. Poszło na to chyba pół litra krwiCześć. Termin orientacyjny na 7 października aktualnie 6 tydzień. Miałyście robione morfologię krwi? A plus badania na HIV kiłe itp?
Kamila.el
to było najlepsze co mnie spotkało w zyciu zajechałam na 14 , 14:20 tuliłam już Moją Blanke. ❤ jestem zdania, że jeśli tylko ktoś czuje potrzebę cc to winienien do tego dążyć. poród naturalny jest moja, życiowa traumą.a czemu tylko i wyłącznie cesarka?
reklama
HelloKatie
A jak jest z cesarka na życzenie?ja też myślę bo mam 155 cm wzrostu i aktualnie 49 kg wagi, generalnie jestem krasnal i mimo ze pewnie to żadne przeciwskazanie do sn to jakoś się nie widzę, chociaż różnie ludzie mówią. Moje siostry też kurduple rodziły sn.to było najlepsze co mnie spotkało w zyciu zajechałam na 14 , 14:20 tuliłam już Moją Blanke. ❤ jestem zdania, że jeśli tylko ktoś czuje potrzebę cc to winienien do tego dążyć. poród naturalny jest moja, życiowa traumą.