kaha216
Moderator
a no tak! dwa prenatalne miałam za darmo, skłamałam!Prenatalne, pobyt w szpitalu, hematolog i raz w miesiącu morfologia. Tyle mam na NFZ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a no tak! dwa prenatalne miałam za darmo, skłamałam!Prenatalne, pobyt w szpitalu, hematolog i raz w miesiącu morfologia. Tyle mam na NFZ
Ja bym wolala mieć tej morfologi jednak trochę mniej... Zalecenie hematologa Był miesiąc, że kłuli mnie 7 razy, w tym dwa razy na NFZ Teraz mam miesiąc, że raz w tygodniu oddaję moczRaz w miesiącu morfologia to i tak dobrze jak na NFZ ja miałam co dwa miesiące skierowanie czyli 4 odpoczatku ciąży.
Tak i wzięłam też o jeden rozmiar pod biustem więcejCzy jak kupujecie biustonosz do karmienia to bierzecie rozmiar miseczki o jeden większy niż obecnie?
Zgaga bardzo utrudnia spanieJa jestem z tych, co dobrze śpią, ale dzisiaj obudziłam się o 3:30, nie mogłam zasnąć do 5, w końcu coś zjadłam, wzięłam papkę na zgagę i jeszcze dospałam do 7. Może się denerwowałam początkiem roku szkolnego...
A jak cukier po nocnym jedzeniu?Ja jestem z tych, co dobrze śpią, ale dzisiaj obudziłam się o 3:30, nie mogłam zasnąć do 5, w końcu coś zjadłam, wzięłam papkę na zgagę i jeszcze dospałam do 7. Może się denerwowałam początkiem roku szkolnego...
Ja to ogarnęłam w sierpniu i ten ból mam już za sobą. Ale dziś ubralam spodnie, które mialam na sobie w lipcu... I też chyba poszukam nowychCiągle siedzę w necie i zamawiam paczke za paczką... Jestem załamana ile kasy na to idzie
Te wszystkie pierdolki kosmetyczne typu NaCl, lanolina itd, termometr, otulacz do fotelika ( tu chociaż udało się kupić uzywany), dziś biustonosz do karmienia, ciazowa bluzka z długim rekawem, bo już jesień czuć w powietrzu.
Wydaje mi się, że nie kupuje żadnych zbędnych rzeczy a i tak jest tego ogrom.
Jeszcze w ikei czekają mnie jakieś drobne zakupy ehh
Na wszelki wypadek już nie mierzyłam, żeby się nie denerwowac. Ale o godz. 5 przed jedzeniem miałam 92.A jak cukier po nocnym jedzeniu?