Też miałam raz kryształy i szczawiany nie wiem od czego to wyszło,a ketony to niby przy cukrzycy wychodzą bo jak zobaczyłam na wypisie to tak mi google pokazywało a Ty cukrzycę masz.Rece opadają człowiek się stresuje nie o siebie a o dziecko a te lekarze to też jak przygłupy nic nie widzą a jak widzą machają ręką.Te ketony, erytrocyty, bakterie i kryształy. Na razie nie powtarzalam. Jak zjadłam wczoraj lepsza kolację pod względem ketonurii, to znowu miałam rano wyższa glukozę na czczo (i w ogóle mam dzisiaj wyższe wyniki z glukometru). Z jednej strony juz chciałabym machnąć ręką, że i tak miałam iść kilka miesięcy temu do nefrologa ws. kamieni. Z drugiej, martwie się, że na koniec coś przeoczymy i że Malucha mi będą musieli szprycowac antybiotykami itp.
reklama
crainte
Fanka BB :)
Z ketonami nie do końca tak... pilnuje się ich przy cukrzycy, ale pojawiają się, jak dostarczysz organizmowi za mało węglowodanów i organizm zaczyna wykorzystywać tłuszcze, żeby pozyskać energię. Mogło tak się stać, wtedy jak nie jadłaś pół dnia, bo byłaś na czczo.Też miałam raz kryształy i szczawiany nie wiem od czego to wyszło,a ketony to niby przy cukrzycy wychodzą bo jak zobaczyłam na wypisie to tak mi google pokazywało a Ty cukrzycę masz.Rece opadają człowiek się stresuje nie o siebie a o dziecko a te lekarze to też jak przygłupy nic nie widzą a jak widzą machają ręką.
Ja miewam Pani dr mowi że całkowicie normalne to i zależy wlasnie od ilości wypitych napojów/ ilości sikaniaMiałyście kiedyś za niski ciężar właściwy moczu ? I zaś te d.liczne bakterie yhh
aspekt
Ja kupiłam w Smyku i w Pepco i po pierwszym praniu są z nich szmatki Ale wystarcza do ścierania ulewanek.A se zamówiłam tetry długi i chude ...no trudno będą na sam początek jedynie..
Kupiłam też na allegro 120x120 i bardzo dobrze wygląda po praniu, firma EgaKids
Allama
A se zamówiłam tetry długi i chude ...no trudno będą na sam początek jedynie..
Ja musze zamówić ale jakoś za tydzień, narazie muszę czekać az przyjdzie wszystko co zamówiłam przez weekend bo się pogubię w tych paczkach w ogóle zamówiłam fotelik i dzisiaj dzwonili że będzie dopiero za 2 tygodnie jakoś na stronie nie było tej informacji.
Ja się dzisiaj nakręciłam..... Mala była cały czas główka w dół aż tu tydzień temu na usg okazało się że główkę ma do góry w sumie nie przejęłam się tym bo bardzo często czułam ją w różnych miejscach i miałam świadomość że sobie tam nieźle fika, zresztą w weekend ewidentnie czułam nogi w moich żebrach aż tu dzisiaj popołudniu poczułam czkawkę pod żebrami i zwatpilam jutro zaczynam 34 tydzień. Wizja cesarkę po dwóch naturalnych mnie przeraża.
reklama
crainte
Ja na 33+2 będę szczęśliwa jak dobijemy 2000Ja po wizycie, 33+2 i mała ma 2600 lekarka mowi ze o 2 tygodnie za duza ale
Nie wielkolud