crainte
Fanka BB :)
Liście malin, owoce nieMaliny mają takie działanie przyspieszania porodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Liście malin, owoce nieMaliny mają takie działanie przyspieszania porodu
Edit. Było jużLiście malin, owoce nie
żadnego badania od początku ciąży nie zrobiłam na NFZ....Na NFZ to nawet nie ma co patrzeć żeby dali na takie badania wątrobowe.
U siebie, jak oddaję mocz rano, to koło 15 mam wyniki, także spokojnie zdążyszżadnego badania od początku ciąży nie zrobiłam na NFZ....
kurde jak mi się chciało siku w nocy, a nigdy nie wstaje, więc poszłam na śpiocha koło 4... jak na złość, teraz się nie załatwie tak od razu... więc badanie trzeba przełożyć dobrze, że wyniki potrzebuje na poniedziałek dopiero
Prenatalne, pobyt w szpitalu, hematolog i raz w miesiącu morfologia. Tyle mam na NFZżadnego badania od początku ciąży nie zrobiłam na NFZ....
kurde jak mi się chciało siku w nocy, a nigdy nie wstaje, więc poszłam na śpiocha koło 4... jak na złość, teraz się nie załatwie tak od razu... więc badanie trzeba przełożyć dobrze, że wyniki potrzebuje na poniedziałek dopiero
Ja od 4 byłam już dwa razy sikużadnego badania od początku ciąży nie zrobiłam na NFZ....
Raz w miesiącu morfologia to i tak dobrze jak na NFZ ja miałam co dwa miesiące skierowanie czyli 4 odpoczatku ciąży.Prenatalne, pobyt w szpitalu, hematolog i raz w miesiącu morfologia. Tyle mam na NFZ