reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Też mam minusy, ale -5 i nie ma mowy, żebym ściągnela, od razu pomyliłabym mydlo z płynem do mycia naczyń i poparzyła sie nalewając wodę do kubka.
No ja minus 1 to jakoś jeszcze po domu jest ok i do czytania, ale za kółko jak wsiądę to nie ma bata muszę się cofnąć jak wylecę bez oczu.

reklama
No ja minus 1 to jakoś jeszcze po domu jest ok i do czytania, ale za kółko jak wsiądę to nie ma bata muszę się cofnąć jak wylecę bez oczu.
Przy minus 1 to ja w sumie miałam wątpliwości, czy w ogóle mam jakieś problemy z oczami, tylko faktycznie nie widziałam co jest napisane w szkole na tablicy z tylnej ławki i wolałam siadać z przodu - to mi dało do myślenia i poprosiłam rodziców o zrobienie okularów.

Dwie godziny w samochodzie - moje krocze boli przy każdym ruchu.
Ja dzisiaj zaczynam ładować w koszyk rzeczy apteczno - higieniczne dla mnie i małej na początku września chce spakować torbę, zobaczymy jeszcze co powie w poniedzialek gin na wizycie o mojej szyjsce, oby się trzymała ciągle na tych 2 cm bo od września chce znów zwiększyć swoją aktywność.

Ja do tej pory miałam Fridę (przy maluchu jak najbardziej ok, ale trzeba porządnie zassać), ale na ten sezon chorobowy jestem przygotowana maksymalnie i zakupiłam nową Fridę, Katarek i nebulizator z Flaem (mam jeszcze stary z Sanity) 😅 jeszcze nawilżacz powietrza by się przydał 😁
@Allama moje krocze też cierpi, tylko że moje od trzeciego dnia kaszlu 😔
Tak w ogóle to do samochodu polecam wkładać poduszkę jaśka za plecy na podparcie części lędźwiowej kręgosłupa dla mnie dużo wygodniej 🙂

Ja dzisiaj zaczynam ładować w koszyk rzeczy apteczno - higieniczne dla mnie i małej na początku września chce spakować torbę, zobaczymy jeszcze co powie w poniedzialek gin na wizycie o mojej szyjsce, oby się trzymała ciągle na tych 2 cm bo od września chce znów zwiększyć swoją aktywność.
Ty masz 2cm i bez żadnych sterydów każdy lekarz inaczej ,mnie się jeszcze wczoraj pytał czy czasem infekcji nie mam no ale zaglądali wziewnikiem to coś by chyba widzieli, choć tam z reguły upławy były to może im by było ciężko ...

Ty masz 2cm i bez żadnych sterydów każdy lekarz inaczej ,mnie się jeszcze wczoraj pytał czy czasem infekcji nie mam no ale zaglądali wziewnikiem to coś by chyba widzieli, choć tam z reguły upławy były to może im by było ciężko ...

Tak 2 cm od 25 tygodnia, bez sterydów, lekarze na patologi nie widzieli potrzeby 🤷‍♀️

Mi wtedy zakazali jezdzic autem i chodzić dużo..ale mniejmy nadzieję że u Ciebie będzie ok

Mi wtedy zakazali jezdzic autem i chodzić dużo..ale mniejmy nadzieję że u Ciebie będzie ok

Ja od miesiąca siedzę w domu wiekszosc czasu leżę jedyne co robię to posiłki, jeżdżę tylko do gin, dzisiaj wyjątkowo musiałam jechać tak daleko bo miałam wizytę z synem u hematologa.

Ja od miesiąca siedzę w domu wiekszosc czasu leżę jedyne co robię to posiłki, jeżdżę tylko do gin, dzisiaj wyjątkowo musiałam jechać tak daleko bo miałam wizytę z synem u hematologa.
A właśnie jak wyniki u syna ?
Ja kurde dużo leżałam i mi szyjka poleciała dziwne rzeczy normalnie ...

reklama
Do góry