A katarek która wersja bo się nie mogę zdecydować i za dużej różnicy nie widzę jedynie cenowo .Tak, miałam Fridę, gruszkę, Sopelka i Katarek. Zdecydowanie Katarek. Przy czym ja nie używam do codziennej toalety tylko jak jest katar albo mleko w nosie, więc w sumie oby leżał jak najdłużej nieużywany.
Aaaa miałam też Pingo elektryczny - pomyłka!
reklama
haha, ja mam dwie pary, starsze i nowsze (które staram się oszczędzać) i raz szukałam tych starszych i musiałam założyć nowsze, żeby znaleźć te starszeZaćmienie ciążowe przeszło moje najśmielsze oczekiwania... Gdzie są moje okulary???
Koniczynka93
Fanka BB :)
Ja wybrałam katarek plusA katarek która wersja bo się nie mogę zdecydować i za dużej różnicy nie widzę jedynie cenowo .
Koniczynka93
Ja dziś zakupiłam koszule do porodu. Jeszcze pantofle muszę jakieś kupić i w poniedziałek będę torbę na spokojnie pakować mam nadzieję że wszystko już mam.
aspekt
Lol nie wiedziałam że teraz jest tyle wersji, ja mam taki co wygląda jak plus. Czasem przepuszcza smarki do rurki, ale może coś naprawili.A katarek która wersja bo się nie mogę zdecydować i za dużej różnicy nie widzę jedynie cenowo .
Ja miałam za córki czasów ten wciągany ustnie czasem to aż mi się w głowie już kręciło ,a jak kumpela przyjechała do nas ,tyle że jej młoda jest 7lat młodszą , mówi daj odkurzacz to oczy mi wyszły, mówię a to mózgu nie wessaszLol nie wiedziałam że teraz jest tyle wersji, ja mam taki co wygląda jak plus. Czasem przepuszcza smarki do rurki, ale może coś naprawili.
aspekt
Ja bez okularów nic nie widzę i codziennie wieczorem po położeniu dzieci jest dylemat, gdzie odłożyłam okulary (czasem na półkę z książkami po czytaniu bajki na noc, czasem na parapet). Zdarza się, że muszę wołać męża. On też okularnik, ale wada w drugą stronęhaha, ja mam dwie pary, starsze i nowsze (które staram się oszczędzać) i raz szukałam tych starszych i musiałam założyć nowsze, żeby znaleźć te starsze
@JM* No wszyscy z tym mózgiem, jak byłam na szkole rodzenia z pierwszym dzieckiem to położna też mówiła o tym mózgu (żebysie nie bać, bo nie wessie ) ale ja i tak wtedy postawiłam na fride i w sumie była bezużyteczna przy infekcji
Ja mam minusy więc w domu ściągam okulary i też zawsze jak wychodzę wielkie poszukiwania bo machnę raz tu raz tu.Ja bez okularów nic nie widzę i codziennie wieczorem po położeniu dzieci jest dylemat, gdzie odłożyłam okulary (czasem na półkę z książkami po czytaniu bajki na noc, czasem na parapet). Zdarza się, że muszę wołać męża. On też okularnik, ale wada w drugą stronę
@JM* No wszyscy z tym mózgiem, jak byłam na szkole rodzenia z pierwszym dzieckiem to położna też mówiła o tym mózgu (żebysie nie bać, bo nie wessie ) ale ja i tak wtedy postawiłam na fride i w sumie była bezużyteczna przy infekcji
reklama