reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Jejku ja mma taką koleżankę, caly czas narzeka i mówi mi, jak to straszne z tymi dziećmi. Najlepsze są teksty: zobaczysz już sobie nie odpoczniesz, zobaczysz skończą się podróże po świecie, itd itd. Taki typ matki męczennicy, co wszystko dziecku podporządkowała.
Hehe a kto broni jej z dziećmi podróżować.

reklama
Jejku ja mma taką koleżankę, caly czas narzeka i mówi mi, jak to straszne z tymi dziećmi. Najlepsze są teksty: zobaczysz już sobie nie odpoczniesz, zobaczysz skończą się podróże po świecie, itd itd. Taki typ matki męczennicy, co wszystko dziecku podporządkowała.
Mi też koleżanka co też ma taką dużą różnicę wieku też mówi że będzie przekichane,a szczególnie że już forma słabsza, inna zaś mówi że dzieci odmładzają.Kazda co innego nie ma co słychać,swoje będzie to się i tak po swojemu wychowuje.

Ja zryta głowę mam po nocy sny o krwawieniu,szłam na WC bo mi się tak już bardzo chciało to jak na skazanie czy coś nie poleci🤦🤦🤦

Ja byłam z tych dzieci co śpią po 20h na dobe.. Mama ciągle mi to powtarza. 😁 Może córeczka wda się w mamusie... Gorzej jak w tatę bo on to ponoć rozdarty był 🤣 każde dziecko inne
Moja kuzynka powtarza... "Im trudniejsza ciąża, tym lepszy noworodek"😁😁 Może przypadek, a może kwestia przyzwyczajenia do niedogodności. Ja ostatnio miałam taką refleksję, że chwilowo mam życie podporządkowane cukrzycy. Przyzwyczajam się coraz bardziej i coraz mniej czuję, jak mnie irytuje jedzenie na akord i mierzenie cukrów na akord. Jak się uda, to cukrzyca mi odpuści, a noworodek zrobi mi to samo, czyli pierś na akord i przewijanie na akord😁

Ona mówi, że jej mały się nie nadaje do podróżowania z nim bo w samochodzie placze w foteliku to pewnie w samolocie to samo by było ...
Eeee taaaammmm... Takie tam czarnowidztwo... Wam się równie dobrze może trafić dziecko, co uwielbia podróżować i będzie zasypiać na widok fotelika :D Nie ma się co nastawiać... Gorzej, jak Wy nie lubicie podróżować i trafi się Wam podróżnik :-)

reklama
Ja dziś mam badania prenatalne.. Zawsze tak się stresuje przed tymi wizytami. A gdzie tu do 19... 😔
Ja dziś na kontrolę na 14. i żeby nie myśleć wyszorowałam łazienkę ;-) Nie mogę się stresować, bo mi wzrośnie ciśnienie, Maluchowi tętno i znowu będzie problem z jakiego powodu :-) Trzymam kciuki. Daj znać po 19.

Do góry