Hehe a kto broni jej z dziećmi podróżować.Jejku ja mma taką koleżankę, caly czas narzeka i mówi mi, jak to straszne z tymi dziećmi. Najlepsze są teksty: zobaczysz już sobie nie odpoczniesz, zobaczysz skończą się podróże po świecie, itd itd. Taki typ matki męczennicy, co wszystko dziecku podporządkowała.
reklama
Mi też koleżanka co też ma taką dużą różnicę wieku też mówi że będzie przekichane,a szczególnie że już forma słabsza, inna zaś mówi że dzieci odmładzają.Kazda co innego nie ma co słychać,swoje będzie to się i tak po swojemu wychowuje.Jejku ja mma taką koleżankę, caly czas narzeka i mówi mi, jak to straszne z tymi dziećmi. Najlepsze są teksty: zobaczysz już sobie nie odpoczniesz, zobaczysz skończą się podróże po świecie, itd itd. Taki typ matki męczennicy, co wszystko dziecku podporządkowała.
Ja zryta głowę mam po nocy sny o krwawieniu,szłam na WC bo mi się tak już bardzo chciało to jak na skazanie czy coś nie poleci
crainte
Fanka BB :)
Moja kuzynka powtarza... "Im trudniejsza ciąża, tym lepszy noworodek" Może przypadek, a może kwestia przyzwyczajenia do niedogodności. Ja ostatnio miałam taką refleksję, że chwilowo mam życie podporządkowane cukrzycy. Przyzwyczajam się coraz bardziej i coraz mniej czuję, jak mnie irytuje jedzenie na akord i mierzenie cukrów na akord. Jak się uda, to cukrzyca mi odpuści, a noworodek zrobi mi to samo, czyli pierś na akord i przewijanie na akordJa byłam z tych dzieci co śpią po 20h na dobe.. Mama ciągle mi to powtarza. Może córeczka wda się w mamusie... Gorzej jak w tatę bo on to ponoć rozdarty był każde dziecko inne
Koniczynka93
Ja dziś mam badania prenatalne.. Zawsze tak się stresuje przed tymi wizytami. A gdzie tu do 19...
Anulka4247
Ona mówi, że jej mały się nie nadaje do podróżowania z nim bo w samochodzie placze w foteliku to pewnie w samolocie to samo by było ...Hehe a kto broni jej z dziećmi podróżować.
kaha216
Moderator
dawaj znać po! trzymam kciuki też się zawsze stresuje, my mamy dopiero za 2tyg...Ja dziś mam badania prenatalne.. Zawsze tak się stresuje przed tymi wizytami. A gdzie tu do 19...
Współczuję, ja na USG III trymestru zapisałam się z rana, żeby mniej się stresowac, ale to pewnie już w nocy mnie chwyci niepokoj.Ja dziś mam badania prenatalne.. Zawsze tak się stresuje przed tymi wizytami. A gdzie tu do 19...
Hej dziewczyny!ja dzień przed Tobą 27pazdziernik z @, z pierwszych prenatalnych 23
Ja tez 27.10
crainte
Eeee taaaammmm... Takie tam czarnowidztwo... Wam się równie dobrze może trafić dziecko, co uwielbia podróżować i będzie zasypiać na widok fotelika Nie ma się co nastawiać... Gorzej, jak Wy nie lubicie podróżować i trafi się Wam podróżnik :-)Ona mówi, że jej mały się nie nadaje do podróżowania z nim bo w samochodzie placze w foteliku to pewnie w samolocie to samo by było ...
reklama
crainte
Ja dziś na kontrolę na 14. i żeby nie myśleć wyszorowałam łazienkę ;-) Nie mogę się stresować, bo mi wzrośnie ciśnienie, Maluchowi tętno i znowu będzie problem z jakiego powodu :-) Trzymam kciuki. Daj znać po 19.Ja dziś mam badania prenatalne.. Zawsze tak się stresuje przed tymi wizytami. A gdzie tu do 19...