reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

To ja tez się przyłącze, termin mam na 26.10, będę miała dziewczynkę, to trzecia ciaza i drugie dziecko. Leżę od początku (w drugiej tez), obecnie łożysko przodujące brzeznie, cukrzyca. Czuje się różnie, mam dość tego ze nic mi nie wolno. Czas się ciągnie ale to ma tez plus, im dłużej dziecko moje w brzuchu tym bezpieczniej. Jak pójdzie dobrze to może nawet urodze w terminie i obejdzie się bez krwotoku czy wcześniejszej cesarki z powodu łożyska.

reklama
Jak wam idzie z wyprawkami? Ja już mam gotowe. Dlatego ze trzeba bylo wcześniej jakby córka była wcześniakiem. I dlatego ze miałam prawie już wszystko wiec kupowałam tylko to czego brakowało i niektóre rzeczy dla przyjemności.

Jak wam idzie z wyprawkami? Ja już mam gotowe. Dlatego ze trzeba bylo wcześniej jakby córka była wcześniakiem. I dlatego ze miałam prawie już wszystko wiec kupowałam tylko to czego brakowało i niektóre rzeczy dla przyjemności.
Wszystko już kupione :) czekam tylko aż mój dokończy remontować sypialnie i mogę rozkładać :) termin na 4 pazdziernika, druga córeczka czekamy z niecierpliwością :)

Ja już mam wszystko spakowane do szpitala, w szafie poukładane i poprane ciuszki :) noi łóżeczko już stoi :)

Wczoraj skonczylam wyprawke :p Znaczy gacie, skarpety. takie rzeczy kazdy ma ale wiadomo beda mnie w szpitalu badac, ogladac, co chwile bede tymi pantalonami gdzies rzucac to kupilam sobie zeby byly ladne nowe i czyste.

Ja mam po pierwszym dziecku 😁 kupowaliśmy takie bezpłciowe i dobrze, bo pierwszy syn, a druga córka 🙂 tylko kilka rzeczy muszę dokupić, ale zbieram się, jak Sójka za morze.

reklama
Do góry