reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Hej dziewczyny. ☺Chciałabym Was prosić o poswiecenie 3 minut i wypełnienia ankiety na temat żywienia kobiet w ciąży. Ankieta jest krotka a napewno pomoze przy pracy licencjackiej. Z gory dziekuje bardzo 😘

reklama
Cześć wszystkim :) Byłam ciekawa czy jest jakieś forum dla "współciężarnych" i trafiłam tu :D
Jestem Ola, jest to moja pierwsza ciąża, termin mamy na 13 październik. Nie mam jeszcze pewności co do płci mojego małego lokatora, ponieważ najpierw było podejrzenie, że będzie chłopiec, a teraz podobno jednak dziewczynka, więc dalej zaglądamy i czekamy na potwierdzenie 😊
Miło do Was dołączyć i dzielić ten niesamowity czas :D

Cześć wszystkim :) Byłam ciekawa czy jest jakieś forum dla "współciężarnych" i trafiłam tu :D
Jestem Ola, jest to moja pierwsza ciąża, termin mamy na 13 październik. Nie mam jeszcze pewności co do płci mojego małego lokatora, ponieważ najpierw było podejrzenie, że będzie chłopiec, a teraz podobno jednak dziewczynka, więc dalej zaglądamy i czekamy na potwierdzenie 😊
Miło do Was dołączyć i dzielić ten niesamowity czas :D
:D o czyli w te strone tez mozna. U mnie Chlopak, ale potwierdzal mi go gin juz ze 4 razy :p

U nas co próbujemy zajrzeć to jakieś szalone pozy przyjmuje :D Ostatnio taką ulubioną są nogi na głowie, na USG było widać, jakby maluszek cmokał stopę 😂 Może niedługo się wyjaśni, kto tam takie akrobacje robi 😊
:D no i super że takie dzieciatko aktywne. Z corka nie wiedzialam do 20 tc. Trzymala sie co wizyte za genitalia. A syn od razy jajcochy wywalil na ekran.

:D no i super że takie dzieciatko aktywne. Z corka nie wiedzialam do 20 tc. Trzymala sie co wizyte za genitalia. A syn od razy jajcochy wywalil na ekran.
Odważny synek, jak to się mówi "wyłożyć karty na stół" no to wyłożył jajcochy, żeby sprawa była jasna :D
A maluszek aktywny i ciekawski, zawsze jak coś nowego się dzieje, to od razu impreza w brzuchu, fikołki, kopniaki 😂 Ruchy czułam już między 16/17tc i każdy mówił, że na spacerze maluch będzie spać - nie sprawdziło się.. mój zawsze wtedy się budzi i psoci :D😂

Ostatnia edycja:
Odważny synek, jak to się mówi "wyłożyć karty na stół" no to wyłożył jajcochy, żeby sprawa była jasna :D
A maluszek aktywny i ciekawski, zawsze jak coś nowego się dzieje, to od razu impreza w brzuchu, fikołki, kopniaki 😂 Ruchy czułam już między 16/17tc i każdy mówił, że na spacerze maluch będzie spać - nie sprawdziło się.. mój zawsze wtedy się buzi i psoci :D😂
Moja córka też taka była i ja rozpiera energia za to całe noce śpi:) obecnie od 22 do 9. A ja lubię pospać:) ciekawe jaki będzie syn.

reklama
Moja córka też taka była i ja rozpiera energia za to całe noce śpi:) obecnie od 22 do 9. A ja lubię pospać:) ciekawe jaki będzie syn.
No to ładnie sypia 😊 Trzeba korzystać ze snu, bo nie wiadomo jak to w październiku będzie z nami hehe 🥴Też już jestem bardzo ciekawa swojego maluszka, jaki/jaka będzie, co będzie lubić itp 🤗

Do góry