reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Moje TSH najnowsze 2,2. Boję się chwalić ale przeszły mi wymioty i mdłości w baaardzo dużej części, śpioch jestem jak byłam bez zmian ale od razu trochę lepiej się żyje 💪 już w poniedziałek więc za niecały tydzień mam usg prenatalne, czas leci jak szalony. Koszt u mnie 350 usg +205 pappa. Kosztują już te nasze kilkucentymetrowe szkraby! Życzę wszystkim miłego dzionka i dużo słońca wchodząc do pracy, liczę na pogodny spacer po robocie

reklama
A ja mam pytanie odnośnie mojego terminu badań prenatalnych - zapisałam się na 7 kwietnia, czyli wtedy wyjdzie mi dokładnie 12tc.+ 6. Czy to nie za późno? Niestety lekarka, która będzie mi wykonywała usg, robi to tylko w środy, a tydzień wcześniej miałabym końcówkę 12 tc więc uznałam, że to za wcześnie. Co myślicie?

A ja mam pytanie odnośnie mojego terminu badań prenatalnych - zapisałam się na 7 kwietnia, czyli wtedy wyjdzie mi dokładnie 12tc.+ 6. Czy to nie za późno? Niestety lekarka, która będzie mi wykonywała usg, robi to tylko w środy, a tydzień wcześniej miałabym końcówkę 12 tc więc uznałam, że to za wcześnie. Co myślicie?
Do 13 +6 można robić. Więc u Ciebie będzie ok.

Jest ok. Mój Pindek jak go wczoraj nazwał doktor jest większy niż termin z OM. Byłam 12,4 a w usg wyszło, że to 13,1 i doktor zrobił pomiary i wszystko jest dobrze.

To my ;)) 13.1 tydz wg USG ;)

Załączniki

• 0DBFA357-7936-4166-B7AF-D9109C82DDC5.jpeg
    0DBFA357-7936-4166-B7AF-D9109C82DDC5.jpeg
    71,3 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry