reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
No dobra, niby dołączyłam, ale nie da się nic otworzyć ani nie widzę żadnych postów. Tylko z poziom przeglądarki, czy ja jestem jakimś imbecylem technologicznym czy coś jest nie tak?
Jak się nie uda z linku to już piszę petycje do administracji o dodanie nam @blondynka87 :)
Screenshot_20210323_112310_com.android.chrome.jpeg

Kiedyś był temat ale wtedy mnie nie interesował ;))) Jaki polecacie dla ciężarnych żel nawilżający przed stosunkiem ;)) Trzeba pomyśleć o rozkwicie życia seksualnego ;)

Kiedyś był temat ale wtedy mnie nie interesował ;))) Jaki polecacie dla ciężarnych żel nawilżający przed stosunkiem ;)) Trzeba pomyśleć o rozkwicie życia seksualnego ;)
My w czasie starań używaliśmy fertil start plus czy jakoś tak, jeśli wtedy nie zabijał plemników, to w ciąży chyba też nie będzie szkodził, albo conceive plus jeszcze byl

hej dziewczyny, nie odzywalam sie od dluzszego czasu ale po prostu nie bylam w stanie...dostalam takich bolesci brzucha ze sama ze soba ledwie dawalam rade :/ w czwartek trafilam na emergency bo dostalam krwawienia i silnych skurczy. Podejrzewali ciaze pozamaciczna ale na szczescie to nie to. Dzisiaj mialam usg okazalo sie ze to 8 tydzien ciazy serduszko bije ale krwawienia dalej nie ustepuja i oni nie potrafia znalezc przyczyny tych krwawien,a ja siedze i tylko sie zamartwiam co bedzie dalej 😭😭

hej dziewczyny, nie odzywalam sie od dluzszego czasu ale po prostu nie bylam w stanie...dostalam takich bolesci brzucha ze sama ze soba ledwie dawalam rade :/ w czwartek trafilam na emergency bo dostalam krwawienia i silnych skurczy. Podejrzewali ciaze pozamaciczna ale na szczescie to nie to. Dzisiaj mialam usg okazalo sie ze to 8 tydzien ciazy serduszko bije ale krwawienia dalej nie ustepuja i oni nie potrafia znalezc przyczyny tych krwawien,a ja siedze i tylko sie zamartwiam co bedzie dalej 😭😭
Ale to w szpitalu jesteś cały czas? Trzymaj się, będzie dobrze, ❤️ bije to dobrze

A gdzie teraz jestes? W domu? Trzymaj sie mocno! Każda historia jest inna i nie zawsze krwawienia muszą oznaczać najgorzej, chcoiaz zdaje sobie sprawę jaki to stres. Dawaj znać! :*

reklama
Trzymaj się! Trzeba wierzyć, że będzie dobrze [emoji847]
hej dziewczyny, nie odzywalam sie od dluzszego czasu ale po prostu nie bylam w stanie...dostalam takich bolesci brzucha ze sama ze soba ledwie dawalam rade :/ w czwartek trafilam na emergency bo dostalam krwawienia i silnych skurczy. Podejrzewali ciaze pozamaciczna ale na szczescie to nie to. Dzisiaj mialam usg okazalo sie ze to 8 tydzien ciazy serduszko bije ale krwawienia dalej nie ustepuja i oni nie potrafia znalezc przyczyny tych krwawien,a ja siedze i tylko sie zamartwiam co bedzie dalej [emoji24][emoji24]

Do góry