_Katharsis_
Fanka BB :)
Dziewczyny dalej czekam na pogotowiu na lekarza. Pobrali mi krew, dałam mocz i czekam. Ale leci mi jasnoczerwona krew to bardzo zły znak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A boli cię? Mam nadzieję, ze lekarz szybko sie zjawi..Dziewczyny dalej czekam na pogotowiu na lekarza. Pobrali mi krew, dałam mocz i czekam. Ale leci mi jasnoczerwona krew to bardzo zły znak.
A rozumiem, że usg nie miałaś ? Trzymaj się Przykro mi bardzo.Dziewczyny dalej czekam na pogotowiu na lekarza. Pobrali mi krew, dałam mocz i czekam. Ale leci mi jasnoczerwona krew to bardzo zły znak.
Ta nasza służbą zdrowia... Zamiast zrobić usg jak najszybciej, to każą kobiecie czekaćDziewczyny dalej czekam na pogotowiu na lekarza. Pobrali mi krew, dałam mocz i czekam. Ale leci mi jasnoczerwona krew to bardzo zły znak.
Dokładnie to samo chciałam pisać, biegiem powinni na badanie,ratować, pomóc a tu człowiek jak zwykle musi czekaćTa nasza służbą zdrowia... Zamiast zrobić usg jak najszybciej, to każą kobiecie czekać
Jak dobrze zrozumiałam to Katharsis jest na pogotowiu a nie na oddziale ginekologicznym czy patologii ciąży wiec pewnie czekają na ginekologa. Pewnie w dużym mieście jest łatwiej .Ta nasza służbą zdrowia... Zamiast zrobić usg jak najszybciej, to każą kobiecie czekać
Dziewczyny dalej czekam na pogotowiu na lekarza. Pobrali mi krew, dałam mocz i czekam. Ale leci mi jasnoczerwona krew [emoji25] to bardzo zły znak.
Mocno trzymam kciuki żeby wszystko było okej!Dziewczyny dalej czekam na pogotowiu na lekarza. Pobrali mi krew, dałam mocz i czekam. Ale leci mi jasnoczerwona krew to bardzo zły znak.