anio0
Fanka BB :)
Ale piękne, duże Bobo!Po wizycie. Rośniemy zdrowo [emoji3060] Ten stres mnie wykończy. Nie śpię od 1 w nocy. Zobacz załącznik 1244986
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale piękne, duże Bobo!Po wizycie. Rośniemy zdrowo [emoji3060] Ten stres mnie wykończy. Nie śpię od 1 w nocy. Zobacz załącznik 1244986
Kurde to ja nie wiem o co chodzi... ja nic kompletnie za to nie będę płacić.Co do pappy, to właściwie nie wiem jak to ma być. Dostałam skierowanie do labo i badanie jest w cenie wizyty niby... Ale wizyta ta prenatalna to koszt 420 zł. Więc pappa musi być w to jakoś wliczona. Normalnie za wizytę płacę 250 zł.
Noo chudziutka.. ale żeby już taki bebzon mieć? Trochę słabo bo wiele osób wie ale nie chce całemu światu obwieszczać a niestety tylko w domowych workach tego nie widać.Aleś Ty chudziutka! :O to ja taki brzuch miałam może w podstawówce, hahahaha Teraz naprawdę mam jak w 6 miesiącu ciąży
Ja idę 12+0Hej dziewczyny a na który tydzień ciąży wyznaczacie sobie USG prenatalne? Ja będę miała za 2 tygodnie, będzie to 11+2 i zastanawiam się czy to nie za wcześnie.
Hej dziewczyny a na który tydzień ciąży wyznaczacie sobie USG prenatalne? Ja będę miała za 2 tygodnie, będzie to 11+2 i zastanawiam się czy to nie za wcześnie.
A ile masz lat?Kurde to ja nie wiem o co chodzi... ja nic kompletnie za to nie będę płacić.
Noo chudziutka.. ale żeby już taki bebzon mieć? Trochę słabo bo wiele osób wie ale nie chce całemu światu obwieszczać a niestety tylko w domowych workach tego nie widać.
Ja idę 12+0
Pięknie) A jak krwiak bo chyba zaginął? Byle tak dalej)Po wizycie. Rośniemy zdrowo [emoji3060] Ten stres mnie wykończy. Nie śpię od 1 w nocy. Zobacz załącznik 1244986
Mi gin tłumaczył, że sama pappa i samo usg nie mają racji bytu w tak szczegółowej diagnostyce i trzeba te dwa badania razem zestawić... ech, niech mu już będzie ;PJa mam na 29.03, to będzie 12+0 [emoji3] Chyba tez zrobimy tylko nifty, ta pappa w poprzedniej ciąży za dużo stresu i rozkmin mnie kosztowała [emoji28]
Wydaje mi się, że dwie dziewczyny pisały, że mają właśnie ciążę młodszą o dość sporo dni, ale nie przypomnę sobie teraz kto to byłMam pytanie wg OM mam dzisiaj 10+0 a w środę na USG wyszło 8+0 dwa tygodnie różnicy nie widziałam u żadnej z was aż takiej różnicy
A lekarz coś powiedział ?Mam pytanie wg OM mam dzisiaj 10+0 a w środę na USG wyszło 8+0 dwa tygodnie różnicy nie widziałam u żadnej z was aż takiej różnicy
Dobrze kojarzę, że Ty jesteś z Wiecborka ? Mogę Ci polecić dobrego lekarza w Bydgoszczy jeśli chciałabyś iść na porządne usg ))Mam pytanie wg OM mam dzisiaj 10+0 a w środę na USG wyszło 8+0 dwa tygodnie różnicy nie widziałam u żadnej z was aż takiej różnicy