Ja dziś byłam u lekarza.. Pani profesor zaniemówiła kiedy zobaczyła moje wyniki testu CBA (nie jest to wskazane badanie dla wszystkich, także spokojnie ) także... wyniki wyszły słabe, co mówi o odpowiedzi immunologicznej mojego organizmu na to co się w nim dzieje. Reasumując, mój organizm widzi w sobie mnóstwo stanow zapalnych, które chce zwalczyć - w efekcie atakuje zdrowe tkanki. Także mam zwiekszona dawkę leków immunosupresyjnych do maximum, dodatkowo doszło kilka suplementów jak Miovelia NAC czy alanerv, no i mam zacząć ćwiczyć z trenerem i chodzić na terapie do fizjoterapeuty ze względu na te wysokie wyrzuty cytokin (test CBA). Po za tym zero seksu i pracy. Mam myśleć tylko o sobie i codziennie się relaksować.
a! I co ciekawe. Pani profesor uważa, ze do 16tc nie powinno się wykonywać badań ginekologicznych ponieważ każda ingerencja w pochwę może przynieść jakieś zagrożenia. Wiec u niej tylko usg przed 10tyg i później 1trym i test pappa.
Żanych wzierników, pobierania cytologii czy coś w tym stylu.
Także zakazała mi chodzić do drugiego gina na usg ale w pn i tak pójdę bo nie wytrzymam do 26, bo dopiero wtedy mam test pappa.
a! I co ciekawe. Pani profesor uważa, ze do 16tc nie powinno się wykonywać badań ginekologicznych ponieważ każda ingerencja w pochwę może przynieść jakieś zagrożenia. Wiec u niej tylko usg przed 10tyg i później 1trym i test pappa.
Żanych wzierników, pobierania cytologii czy coś w tym stylu.
Także zakazała mi chodzić do drugiego gina na usg ale w pn i tak pójdę bo nie wytrzymam do 26, bo dopiero wtedy mam test pappa.