niunia456
Fanka BB :)
U mnie mineło 29 dni od zapłodnienia wiec możliwe że też było by słychać serduszko ale wstrzymam się jeszcze z wizyta u lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie po terminie @ 15 dni a ja nadal testy robieA mnie złapał ból gardła jest mi ogólnie zimno, ciężko, kręci się w głowie i mam ochotę przespać cały dzień. Do terminu @ 1 dzień.
Witaj!Hej, witam drogie koleżanki u mnie wszystko wskazuje że jestem w 5tyg, zaraz będę się przebijać przez śnieżycę, żeby zrobić betę długo czekałyście na wyniki badania?
Mam nadzieję, że też będę miała dzisiaj, bo osiwiejęWitaj!
Ja zrobiłam betę rano a po 16 miałam już wynik
Haha bardzo dobrze rozumiem bo ja już wyniki na stronie od 14 sprawdzałamMam nadzieję, że też będę miała dzisiaj, bo osiwieję
Też zaczynam 7 tydzień :-)Dzień dobry w ten straszny pogodowo poniedziałek
Dziś zaczynam 7tc