reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Cześć dziewczyny, nie wiem czy nie za późno, żeby jeszcze do Was dołączyć?! mam termin na 2 października. Czekamy na dziewczynkę a w domu już prawie 3 letni syn.
Właśnie mam 28tyg skończony i w tym tyg próbuje ogarnąć jakoś zastrzyk z immunoglobulina na NFZ...jest tu któraś z terminem na taki początek października i już po zastrzyku może? :)
Dopiero się zabieram za wyprawke, ciągle myślałam, że jeszcze duuużo czasu, a tu jednak brzuch coraz większy i coraz ciężej będzie mi to wszystko zrobić.
Witaj :) Ja również będę mieć ten zastrzyk około 30 tyg :) aktualnie mamy 26+6 tyg, więc też jestem na etapie załatwiania :) Jestem na pewnej FB grupie (nie wiem czy można nazwy podawać) i tam także dziewczyny pisały o zastrzyku, podobno nie ma się czego bać 😊 Zwykły zastrzyk w rękę lub pośladek, który po porodzie możliwe, że trzeba będzie powtórzyć ( zależy jaką grupę krwi będzie mieć córeczka) :)
U nas też dziewczynka i mam dopiero kilka rzeczy dla niej. W weekend miałam ślub i wesele, więc głównie na tym się skupiałam 🥴 ale teraz mogę zacząć porządki w domu i zakupy dla naszej maleńkiej, chociaż przyznam, że też już coraz ciężej jest, jeszcze jak te upały są 😀❤️

reklama
Ja wczoraj poszłam zrobić przeciwciała, które ponoć są potrzebne,żeby zakwalifikować się do zastrzyku, zobaczymy. Po poprzednim porodzie nie miałam, bo syn miał taka grupę jak ja.
Syn ma już prawie 3 lata a ja się czuję jakbym spodziewała się pierwszego dziecka...chyba wyparlam ten traumatyczny początek z pamięci, bo syn byl/jest dość wymagajacy i głośny [emoji23]
Witaj :) Ja również będę mieć ten zastrzyk około 30 tyg :) aktualnie mamy 26+6 tyg, więc też jestem na etapie załatwiania :) Jestem na pewnej FB grupie (nie wiem czy można nazwy podawać) i tam także dziewczyny pisały o zastrzyku, podobno nie ma się czego bać [emoji4] Zwykły zastrzyk w rękę lub pośladek, który po porodzie możliwe, że trzeba będzie powtórzyć ( zależy jaką grupę krwi będzie mieć córeczka) :)
U nas też dziewczynka i mam dopiero kilka rzeczy dla niej. W weekend miałam ślub i wesele, więc głównie na tym się skupiałam [emoji3061] ale teraz mogę zacząć porządki w domu i zakupy dla naszej maleńkiej, chociaż przyznam, że też już coraz ciężej jest, jeszcze jak te upały są [emoji3][emoji3590]

Spróbuj w takim razie z linka
Screenshot_20210715-131226_Samsung Internet.jpg

reklama
Do góry