Witaj Ja również będę mieć ten zastrzyk około 30 tyg aktualnie mamy 26+6 tyg, więc też jestem na etapie załatwiania Jestem na pewnej FB grupie (nie wiem czy można nazwy podawać) i tam także dziewczyny pisały o zastrzyku, podobno nie ma się czego bać Zwykły zastrzyk w rękę lub pośladek, który po porodzie możliwe, że trzeba będzie powtórzyć ( zależy jaką grupę krwi będzie mieć córeczka)Cześć dziewczyny, nie wiem czy nie za późno, żeby jeszcze do Was dołączyć?! mam termin na 2 października. Czekamy na dziewczynkę a w domu już prawie 3 letni syn.
Właśnie mam 28tyg skończony i w tym tyg próbuje ogarnąć jakoś zastrzyk z immunoglobulina na NFZ...jest tu któraś z terminem na taki początek października i już po zastrzyku może?
Dopiero się zabieram za wyprawke, ciągle myślałam, że jeszcze duuużo czasu, a tu jednak brzuch coraz większy i coraz ciężej będzie mi to wszystko zrobić.
U nas też dziewczynka i mam dopiero kilka rzeczy dla niej. W weekend miałam ślub i wesele, więc głównie na tym się skupiałam ale teraz mogę zacząć porządki w domu i zakupy dla naszej maleńkiej, chociaż przyznam, że też już coraz ciężej jest, jeszcze jak te upały są