Elph
Fanka BB :)
No właśnie, też jestem zawiedziona NFZ, jak już wcześniej pisałam. Jak coś się dzieje złego to tylko prywatnie albo szpital :/Powiem wam że Nfz jest do dupy. Miałam mieć wizytę jutro u ginekologa to odwołali bo ginekolog będzie dopiero za tydzień. Chciałam gdzie indziej na dzisiaj się wepchac i mówię że jestem w początkowej ciąży że od jakiegoś czasu mam nasilony ból brzucha i chciałam jak najszybciej to skonsultować to baba z rejestracji mi powiedziała że u nich jest ful i żebym sobie jechała na izbę przyjęć bo u nich ginekolog z bólami brzucha i tak by mnie odesłał... No to są jakieś jaja. Mówi że zostaje mi ten termin na 2 marca
Widzę że już chyba podjęłaś decyzję, w Twoim wypadku L4 jest jak najbardziej wskazane. Mi jest głupio bo ja mam "tylko" stresująca pracę a siedzę na zwolnieniu, ale to sam lekarz zdecydował. Ty się nawet nie zastanawiajNajważniejsze pytanie dziewczyny! Pracuję w aptece, stoję (nie możemy usiąść, nie ma nawet krzeseł, jedynie na przerwie w kuchni), kontakt mam z różnymi ludźmi. Moja szefowa... nie jest osobą która rozumie, wydaje mi sie, że jest skupiona na utargu, a dobro pracowników ma głęboko gdzies, dzisiaj zadzwoniłam o jeden dzien urlopu, jestem 5+4 i zaczely sie wymioty u mnie, to miała pretensje. Chciałam pracować do conajmniej 7 miesiąca, ale nie widze tego w takiej atmosferze, poza tym już coś złapałam (kaszel), wiec trochę sie obawiam. Jak wygląda sprawa ze zwolnieniem? I czy któraś z Was jest już na zwolenieniu na tak wczesnym etapie?
Chyba podobnie jak u mnie, tylko mi gin powiedział że to na pewno nie krwiak, tylko drugi pęcherzyk który się nie przyjął. W jakim tygodniu miałaś USG? Było coś widać oprócz pęcherzyka w tym krwiaku/lokatorze?Ja biorę bo mam podejrzenia krwiaka bądź drugie lokatora. Odpukać nie mam plamien, biorę od piątku
Nie chcę sobie robić nadziei, ale gdzieś tam w tyle głowy mi siedzi myśl że może ten pęcherzyk się dopiero rozwija i jednak będzie ciąża mnoga... Tylko musiałabym mieć wtedy dwa terminy owulacji a to chyba mega rzadki przypadek.
Przykro mi jak nie masz innych przypadłości (typu PCOS, endometrioza) to może uda się szybko z kolejną ciąża, trzymam kciuki, dbaj o siebie!Cześć dziewczyny właśnie jestem po operacji, coaze znaleźli w jajowodzie i oczywiście go niesty musieli usunąć. Ogólnie jestem i wyłącznie złamana ze względu na to że w kolejną ciążę bedzie ciężko mi zajść, no bo to jednak jeden jajwod. Ciaza znajdowała się jajniku brakowało troszkę by było w macic w sumieto było puste jajo ak naprawę.