reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Trzymam kciuki, który to tydzień ciąży?
ja tez robilam dzis bete - 579 w 28dc. Troche sie denerwuje,ze za wysoko, ale mam nadzieje,ze ladnie urosnie do srody i nie bedzie to ciaza biocheniczna. Poronilam dwie poprzednie ciąże - teraz jestem od owulacji na zastrzykach z heparyny plus progesteron od testu, wiec denerwuje sie troche

reklama
ja tez robilam dzis bete - 579 w 28dc. Troche sie denerwuje,ze za wysoko, ale mam nadzieje,ze ladnie urosnie do srody i nie bedzie to ciaza biocheniczna. Poronilam dwie poprzednie ciąże - teraz jestem od owulacji na zastrzykach z heparyny plus progesteron od testu, wiec denerwuje sie troche

Trzymam kciuki ✊✊

Super że jest pecherzyk! W którym jesteś tygodniu?
Ojej [emoji849] trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja po wizycie. Dostałam antybiotyk bo powtórne badanie moczu wykazało stan zapalny [emoji3525] Oszaleję, raz wyniki ok, raz nie [emoji85]
Było widać pęcherzyk, co na ten etap jest ok. Mam powtórzyć badanie moczu przed kolejną wizytą i za 2 tygodnie się pojawić.

Miłego dnia [emoji6]
Trzymam mocno kciuki! Ja też trzaskam zastrzyki z heparyny i progesteronu. Do tego kroplówki. Luteina. Acard. Sto supli. Znam ten strach po poronieniu. Beta piękna więc ciąża biochemiczna mało prawdopodobna [emoji173] Daj znać jak wynik w środę. Ja chyba jednak też pójdę jutro i w czwartek. Mam tylko pierwszy wynik bety z ubiegłego wtorku. Chyba jednak sprawdzę przyrost [emoji6]

Cześć dziewczyny 😀
Mam na imię Karolina, według kalendarza mam dziś 4+6, termin na 5.10.2021 ☺
Ginekologa mam na 18.02, nie chce się spieszyć i zamartwiać gdy nic nie zobaczę 😔

Byłam w piątek na Becie wynosiła 187
Dziś tj. Po 72h mam wynik 508.

Czy przyrost jest ok?

Jest ok [emoji846]

Ja dziś dzwoniłam do lekarza, mówiłam że w piątek test wyszedł pozytywny i że w sobotę zaczęłam 4 tydzień więc kiedy najlepiej by było umówić się na wizytę. Zaskoczył mnie bo najpierw chciał we czwartek ale zapytałam czy nie za szybko to powiedział że we wtorek za tydzień. To będzie 5+3 więc nie wiem czy już będzie serduszko.
Cześć dziewczyny [emoji3]
Mam na imię Karolina, według kalendarza mam dziś 4+6, termin na 5.10.2021 [emoji5]
Ginekologa mam na 18.02, nie chce się spieszyć i zamartwiać gdy nic nie zobaczę [emoji17]

Byłam w piątek na Becie wynosiła 187
Dziś tj. Po 72h mam wynik 508.

Czy przyrost jest ok?

Jest ok [emoji846]

Ja dziś dzwoniłam do lekarza, mówiłam że w piątek test wyszedł pozytywny i że w sobotę zaczęłam 4 tydzień więc kiedy najlepiej by było umówić się na wizytę. Zaskoczył mnie bo najpierw chciał we czwartek ale zapytałam czy nie za szybko to powiedział że we wtorek za tydzień. To będzie 5+3 więc nie wiem czy już będzie s

reklama
Mój w sumie nie mówił żebym przyszła wcześniej, zlecił mi już badania tarczycy, toxoplazmoze i cytomegalie. Bo chciał to jedynie mieć jak najszybciej do wglądu

Do góry