Mój maz w czwartek juz nie wytrzymal i wrócił z pracy z wózkiem który sobie upatrzylismy w sklepie juz przy pierwszej ciąży. Stwierdzil ze juz teraz musi byc dobrze i tak oto juz jedna rzecz mamy☺Bardzo sie nie może doczekac juz tej swojej kruszynki i najchetniej wszystko by juz kupil☺
reklama
A możesz podzielić się informacją co to za model wózka? . Bardzo ładny, taki uniwersalny kolorystycznie.Mój maz w czwartek juz nie wytrzymal i wrócił z pracy z wózkiem który sobie upatrzylismy w sklepie juz przy pierwszej ciąży. Stwierdzil ze juz teraz musi byc dobrze i tak oto juz jedna rzecz mamy[emoji5]Bardzo sie nie może doczekac juz tej swojej kruszynki i najchetniej wszystko by juz kupil[emoji5]
Carenik
Fanka BB :)
Super tatko.Mój maz w czwartek juz nie wytrzymal i wrócił z pracy z wózkiem który sobie upatrzylismy w sklepie juz przy pierwszej ciąży. Stwierdzil ze juz teraz musi byc dobrze i tak oto juz jedna rzecz mamy[emoji5]Bardzo sie nie może doczekac juz tej swojej kruszynki i najchetniej wszystko by juz kupil[emoji5]
Wózek ro coto baby model aprilia w zestawie 3 w1. Bardzo lekki i poręczny jak dla nas. Zobaczymy jak sie bedzie sprawdzal jak sie w nim juz pasażer pojawi☺A możesz podzielić się informacją co to za model wózka? . Bardzo ładny, taki uniwersalny kolorystycznie.
17+3
Cześć
Ja w tym roku kończę 30 lat i to moje pierwsze dziecko. Teraz żałuję, że tak późno, ale widocznie wcześniej nie czułam się gotowa
Ja jeszcze nie kupilam niczego dla maluszka, chciaz zrobilam czapeczke i sweter na drutach. Moja siostra ma 2 letniego syna i dużo rzeczy będę miała po nim, chociaż wiadomo, że sama też chciałabym coś kupic.
Jak tam u Was z brzuszkami? Macie nisko czy wysoko osadzone? Mój jest nisko i mam wrażenie, że uciska na pęcherz bo ciągle chodzę siku. Nawet się martwilam czy to dobrze, ale czytałam na innych forach, że to kwestia budowy ciała i u każdej mamy wygląda inaczej.
Cześć
Ja w tym roku kończę 30 lat i to moje pierwsze dziecko. Teraz żałuję, że tak późno, ale widocznie wcześniej nie czułam się gotowa
Ja jeszcze nie kupilam niczego dla maluszka, chciaz zrobilam czapeczke i sweter na drutach. Moja siostra ma 2 letniego syna i dużo rzeczy będę miała po nim, chociaż wiadomo, że sama też chciałabym coś kupic.
Jak tam u Was z brzuszkami? Macie nisko czy wysoko osadzone? Mój jest nisko i mam wrażenie, że uciska na pęcherz bo ciągle chodzę siku. Nawet się martwilam czy to dobrze, ale czytałam na innych forach, że to kwestia budowy ciała i u każdej mamy wygląda inaczej.
SuperMój maz w czwartek juz nie wytrzymal i wrócił z pracy z wózkiem który sobie upatrzylismy w sklepie juz przy pierwszej ciąży. Stwierdzil ze juz teraz musi byc dobrze i tak oto juz jedna rzecz mamy☺Bardzo sie nie może doczekac juz tej swojej kruszynki i najchetniej wszystko by juz kupil☺
dorzynka
Fanka BB :)
Cześć rowiesniczko to także moje 1 dziecko więc nie jesteś sama17+3
Cześć
Witam też inne przyszłe Mamusie
reklama
A w którym teraz jesteś tygodniu?@carla lepiej późno niż później [emoji6]każdy ma swój czas. U mnie widać ale nie każdy widzi
Podziel się: