reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny a ja mam pytanie o suplementy. Czy ktos zażywa prenatal duo. Dzisiaj powinnam zaczac go brac tylko nie wiem jak. Na opakowaniu jest 1 tabletka + dwie kapsułki i nie wiem czy to powinnam brać na raz czy dzielic to jakoś w ciagu dnia? Znajoma mi pisala ze jej lekarz kazał dzielic a na ulotce nie ma takich sugestii. Jak Wy zażywacie?

Cześć dziewczyny a ja mam pytanie o suplementy. Czy ktos zażywa prenatal duo. Dzisiaj powinnam zaczac go brac tylko nie wiem jak. Na opakowaniu jest 1 tabletka + dwie kapsułki i nie wiem czy to powinnam brać na raz czy dzielic to jakoś w ciagu dnia? Znajoma mi pisala ze jej lekarz kazał dzielic a na ulotce nie ma takich sugestii. Jak Wy zażywacie?
Ja bralam prenatal 3 na raz nic mi lekarz nie mówił o dzieleniu tabletek. Myślę że jak na ulotce nie jest napisane nic o dzieleniu to śmiało można brać od razu.

Uwaga uwaga kto mnie pobije? Ja sie hajtnelam 10mc po 18. urodzinach (nie byłam w ciazy!). Zaszlam miesiac pozniej [emoji16]

Ja w wieku 22 lat. Ale... znaliśmy się tylko 5 MIESIĘCY... [emoji12] wszyscy byli pewni że zaciążyliśmy. A tu dopiero pierwsze dziecko było jak miałam 28 lat. Kto mnie pobije w szybkości ślubu od czasu poznania się? No kto? [emoji12][emoji12][emoji23]

reklama
Do góry