reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Mój maz w czwartek juz nie wytrzymal i wrócił z pracy z wózkiem który sobie upatrzylismy w sklepie juz przy pierwszej ciąży. Stwierdzil ze juz teraz musi byc dobrze i tak oto juz jedna rzecz mamy☺Bardzo sie nie może doczekac juz tej swojej kruszynki i najchetniej wszystko by juz kupil☺

Załączniki

• IMG_20190411_101807.jpg
    IMG_20190411_101807.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 114
reklama
Mój maz w czwartek juz nie wytrzymal i wrócił z pracy z wózkiem który sobie upatrzylismy w sklepie juz przy pierwszej ciąży. Stwierdzil ze juz teraz musi byc dobrze i tak oto juz jedna rzecz mamy[emoji5]Bardzo sie nie może doczekac juz tej swojej kruszynki i najchetniej wszystko by juz kupil[emoji5]
A możesz podzielić się informacją co to za model wózka? :). Bardzo ładny, taki uniwersalny kolorystycznie.

Mój maz w czwartek juz nie wytrzymal i wrócił z pracy z wózkiem który sobie upatrzylismy w sklepie juz przy pierwszej ciąży. Stwierdzil ze juz teraz musi byc dobrze i tak oto juz jedna rzecz mamy[emoji5]Bardzo sie nie może doczekac juz tej swojej kruszynki i najchetniej wszystko by juz kupil[emoji5]
Super tatko.

17+3
Cześć
Ja w tym roku kończę 30 lat i to moje pierwsze dziecko. Teraz żałuję, że tak późno, ale widocznie wcześniej nie czułam się gotowa
Ja jeszcze nie kupilam niczego dla maluszka, chciaz zrobilam czapeczke i sweter na drutach. Moja siostra ma 2 letniego syna i dużo rzeczy będę miała po nim, chociaż wiadomo, że sama też chciałabym coś kupic.
Jak tam u Was z brzuszkami? Macie nisko czy wysoko osadzone? Mój jest nisko i mam wrażenie, że uciska na pęcherz bo ciągle chodzę siku. Nawet się martwilam czy to dobrze, ale czytałam na innych forach, że to kwestia budowy ciała i u każdej mamy wygląda inaczej.

17+3
Cześć
Ja w tym roku kończę 30 lat i to moje pierwsze dziecko. Teraz żałuję, że tak późno, ale widocznie wcześniej nie czułam się gotowa
Ja jeszcze nie kupilam niczego dla maluszka, chciaz zrobilam czapeczke i sweter na drutach. Moja siostra ma 2 letniego syna i dużo rzeczy będę miała po nim, chociaż wiadomo, że sama też chciałabym coś kupic.
Jak tam u Was z brzuszkami? Macie nisko czy wysoko osadzone? Mój jest nisko i mam wrażenie, że uciska na pęcherz bo ciągle chodzę siku. Nawet się martwilam czy to dobrze, ale czytałam na innych forach, że to kwestia budowy ciała i u każdej mamy wygląda inaczej.
Cześć rowiesniczko :) to także moje 1 dziecko więc nie jesteś sama :)
Witam też inne przyszłe Mamusie :)

reklama
Do góry