reklama
Liza
Fanka BB :)
Też tak mam czesto....Mnie boli całe podbrzusze, ale w chwili kiedy np. szybko idę lub zmieniam pozycję i się napinam. Lekarka powiedziała mi, że w ciąży to normalne.
Ja prenatalne nagram bo tam gdzie będę się zapisywać nagrywają na USB nawet a w ciazach że starszakami mam po nagrywane usg na płytach, super pamiątka
Agata_20
Tak, od czasu do czasu sobie ssam rennie i jak ręka odjąłCzy was męczą zgagi? Ja już tak od tygodnia mam, prawie codziennie :/
Zawsze to jakieś wyjścieTak, od czasu do czasu sobie ssam rennie i jak ręka odjął
akrimjoch
Ja tez ide w rownym 13 ale z miesiaczki a dzidzia z usg ostatnio o tydzien starsza byla czyli byloby 14 tydz i to za pozno? bo sie zestresowalam@dorzynka super ze udało się powiedzieć i szefowa po ludzku się zachowala
Co do prenatalnych badań to mam dopiero w 13tyg i boje się czy to nie ciut za późno. Niby 13+6 jest ok ja bede miała równo 13 ale jak coś zle wyliczyłam? Eh, ale wcześniejszych terminów już nie było a zależało mi żeby pójść do tego lekarza bo w pierwszej ciąży u niego byłam i byłam bardzo zadowolona, jeden z lepszych specjalistów w Polsce...
Ja biorę doppelherz mama activ premium - mój lekarz powiedział, ze mogę go brać już do końca ciąży. On ma już w sobie kwas foliowy i generalnie ma dość dobre opinieJa mam smaka na kwaśne, kupiłam całe opakowanie kiwi i czekają na obranie. No i ostre, a po jednym i drugim mam mega zgagę.
@Keejti-93 mam ten sam problem, nie jem odkąd pamiętam prawie żadnych warzyw i mam wyrzuty że dziecko ma za mało witamin. Kupiłam dzisiaj prenatal uno, piję zdrowe soki ale wciąż myślę że to za mało.
reklama
Keejti-93
Tak dobre opinie ma. Ja czytałam na stronie pantabletka porównanie składów i kilka fajnych byłoJa biorę doppelherz mama activ premium - mój lekarz powiedział, ze mogę go brać już do końca ciąży. On ma już w sobie kwas foliowy i generalnie ma dość dobre opinie
Podziel się: