reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Mnie boli całe podbrzusze, ale w chwili kiedy np. szybko idę lub zmieniam pozycję i się napinam. Lekarka powiedziała mi, że w ciąży to normalne.

reklama
Mnie boli całe podbrzusze, ale w chwili kiedy np. szybko idę lub zmieniam pozycję i się napinam. Lekarka powiedziała mi, że w ciąży to normalne.
Też tak mam czesto....

Ja prenatalne nagram bo tam gdzie będę się zapisywać nagrywają na USB nawet :) a w ciazach że starszakami mam po nagrywane usg na płytach, super pamiątka :)

@Xinak jak dobrze że nie jestem sama w tym swoim dziwactwie[emoji3526]w zeszle lato robilam sobie smoothie owocowe i z jogurtem. Teraz tez musze sie wziąć

@dorzynka super ze udało się powiedzieć i szefowa po ludzku się zachowala☺️
Co do prenatalnych badań to mam dopiero w 13tyg i boje się czy to nie ciut za późno. Niby 13+6 jest ok ja bede miała równo 13 ale jak coś zle wyliczyłam? Eh, ale wcześniejszych terminów już nie było a zależało mi żeby pójść do tego lekarza bo w pierwszej ciąży u niego byłam i byłam bardzo zadowolona, jeden z lepszych specjalistów w Polsce...
Ja tez ide w rownym 13 ale z miesiaczki a dzidzia z usg ostatnio o tydzien starsza byla czyli byloby 14 tydz i to za pozno? bo sie zestresowalam

Ja mam smaka na kwaśne, kupiłam całe opakowanie kiwi i czekają na obranie. No i ostre, a po jednym i drugim mam mega zgagę.
@Keejti-93 mam ten sam problem, nie jem odkąd pamiętam prawie żadnych warzyw i mam wyrzuty że dziecko ma za mało witamin. Kupiłam dzisiaj prenatal uno, piję zdrowe soki ale wciąż myślę że to za mało.
Ja biorę doppelherz mama activ premium - mój lekarz powiedział, ze mogę go brać już do końca ciąży. On ma już w sobie kwas foliowy i generalnie ma dość dobre opinie :)

reklama
Do góry