reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Kurcze, a we mnie wszystko krzyczy, że to chłopak. Łącznie z tym, że mam ochotę TYLKO na kwaśne i ostre: kapuśniaczek, żurek, kaszanka, ogórki, śledzie w occie. Odrzuca mnie od słodkiego. No i buzia jak pupcia niemowlaka, a dziewczynka podobno odbiera urodę. No nic może dowiem się 27ego.
Ja nie do konca w to wierzę, u mnie w każdej ciąży jest inaczej. Z synem pochłanialam kanapki z dzemem jablkowym wlasnej roboty tonami-pol chleba na raz moglam zjeść. Z córką nie bylo ani dnia zebym miala jakas zachcianke. Teraz banany mi smakują. Ale kwaśne rzeczy też. Twarz zawsze mialam gladka a teraz od początku ciąży zaczęło sypać. Chyba nie ma reguły [emoji6]

Jak u Was w koncu z tymi witaminami? Kupilam dzis folik zeby brac cokolwiek. Mam troche pregny od lekarki to biorę ale zaraz się skończy. A ja nie jem warzyw. Wlasciwie wogóle, od zawsze. Przez to nie da sie zdrowo odżywiać i mam wyrzuty

Jestem i ja. Wszystko super. Dzidzia strasznie ruchliwa. Machała rączkami i kopała (doborze, że jeszcze tego nie czuję [emoji23]) . Ma 3.8 cm i jest 3 dni starsze niz wychodzi z OM 10t5d :)
Super :)

AA i gratki udanych wizyt wszystkim, zapomniałam napisać wyżej :) kurde a ja tak daleko jeszcze do wizyty, 2 tyg :/

reklama
Do góry