Czaata
Fanka BB :)
Ja miałam na samym początku, chwilowo pomagały mi migdały.Czy was męczą zgagi? Ja już tak od tygodnia mam, prawie codziennie :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam na samym początku, chwilowo pomagały mi migdały.Czy was męczą zgagi? Ja już tak od tygodnia mam, prawie codziennie :/
Myślę, że tak będzie najlepiej. I np raz w miesiącu robić czystki. Bo napewno nie będą wszyscy do końca. Przynajmniej z doświadczenia z innych grup mówię[emoji6]Aha jak się zgadza ie to napisze wiadomość do Aniaslu, a dostęp to kurde z tej listy może niech weźmie? Jak coś to Będziemy dopisywać hmmmm?
Trzymam kciuki!Ja pewnie będę miała "może" jutro usg więc może coś więcej się dowiem
Miewam, ja mając zgage wiem że jestem w ciąży u mnie pomaga tylko zimne mleko....Czy was męczą zgagi? Ja już tak od tygodnia mam, prawie codziennie :/
Jestem i ja. Wszystko super. Dzidzia strasznie ruchliwa. Machała rączkami i kopała (doborze, że jeszcze tego nie czuję [emoji23]) . Ma 3.8 cm i jest 3 dni starsze niz wychodzi z OM 10t5d
Ja nie do konca w to wierzę, u mnie w każdej ciąży jest inaczej. Z synem pochłanialam kanapki z dzemem jablkowym wlasnej roboty tonami-pol chleba na raz moglam zjeść. Z córką nie bylo ani dnia zebym miala jakas zachcianke. Teraz banany mi smakują. Ale kwaśne rzeczy też. Twarz zawsze mialam gladka a teraz od początku ciąży zaczęło sypać. Chyba nie ma reguły [emoji6]
Jak u Was w koncu z tymi witaminami? Kupilam dzis folik zeby brac cokolwiek. Mam troche pregny od lekarki to biorę ale zaraz się skończy. A ja nie jem warzyw. Wlasciwie wogóle, od zawsze. Przez to nie da sie zdrowo odżywiać i mam wyrzuty
Ciekawe czy by się dało, bo nagrywają monitor komputera będzie mrygałTrzymam kciuki!
Ja jestem w szoku, że ten maluszek jest taki szybki. Szkoda, ze filmu z USG nie nagraliśmy. Następnym razem to zrobię [emoji16]
Ja w pierwszej ciąży piłam mleko zamiast wody i syn miał alergie na mleko dopiero po 5 roku mógł pić, to nie była nietolerancja on po prostu od razu miał po mleku zwykłym zapalenie krtaniMiewam, ja mając zgage wiem że jestem w ciąży u mnie pomaga tylko zimne mleko....
Napisałam do Aniaslu