reklama
No kochana ale jaką ty miałaś figurę moja to porażkaAmica ja mam teraz tak jak Ty przed ciaza.
Klaudia555
Fanka BB :)
(10+1)
Cześć. Chciałam tylko się przywitać.
Noc zarwana i przesiedziana z miską na kolanach, dopiero około 3 gorzka herbata mi trochę pomogła, od rana płacze co 10 minut a do tego łeb mi rozsadza. Dziś moje pozytywne nastawienie schowało się w szafie i nie chce wyjść.
Mam nadzieję zę macie lepszy dzień....
Noc zarwana i przesiedziana z miską na kolanach, dopiero około 3 gorzka herbata mi trochę pomogła, od rana płacze co 10 minut a do tego łeb mi rozsadza. Dziś moje pozytywne nastawienie schowało się w szafie i nie chce wyjść.
SyLwuniaa
Witajcie dziewczyny!to i ja chciałabym się przywitać.. zaglądam tu od jakiegoś czasu ale bardzo chciałam być na bieżącoI właśnie mi się udało
Jestem teraz w 7tc2d mam dwóch synów 10 i 2 lata ..i jedno puste jajo pomiedzy na samym początku, ale to zawsze boli..
Bardzo tu miło u was i mam nadzieję,że z wami zostanę..powtórzyłam bete ..i progestesron też coś za niski..ehh
Badała którąś z was? Czy beta w 7tc też musi się podwajac co 48h?
Jestem teraz w 7tc2d mam dwóch synów 10 i 2 lata ..i jedno puste jajo pomiedzy na samym początku, ale to zawsze boli..
Bardzo tu miło u was i mam nadzieję,że z wami zostanę..powtórzyłam bete ..i progestesron też coś za niski..ehh
Badała którąś z was? Czy beta w 7tc też musi się podwajac co 48h?
O matko Klaudia to szok i bardzo Ci współczuję, przytulam :*(10+1)
@SyLwuniaa witaj nie pomogę co do bety bo ja jej nie robiłam już później wcale, ale z tego co wiem to czym później tym mniejsza jest, już tak nie rośnie
SyLwuniaa
O matko Klaudia to szok i bardzo Ci współczuję, przytulam :*
@SyLwuniaa witaj nie pomogę co do bety bo ja jej nie robiłam już później wcale, ale z tego co wiem to czym później tym mniejsza jest, już tak nie rośnie
Dzięki @Amica20 za otuche..też na to liczę, że przyrost nie musi być później aż taki znaczny..czekam na wizyte
reklama
A kiedy masz wizytę?Dzięki @Amica20 za otuche..też na to liczę, że przyrost nie musi być później aż taki znaczny..czekam na wizyte
Podziel się: