reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
9+5 (wg USG dzień młodsza)
Do mnie od dwóch dni przyszło znowu osłabienie i brak sil. W kuchni to w ogóle zero motywacji do gotowania.juz niedługo 2 trymestr to nam nadzieję że będą nowe pokłady energii.
Witam nowe mamy,tak myślałam,że na prywatny wątek są wcześnie bo bardzo dużo osób teraz do nas dołącza, jeżeli ktoś nas podczytuje a się nie odzywa to warto się przywitać już bo za jakiś czas pewnie zrobimy wątek zamknięty dla naszego komfortu :)

hej pozdrawiam.... z łóżka . Przyszła do nie wirusowka i zwaliła z nóg. Głównie gardło i spływający katar. Byłam u lekarza, lecz rzecz jasna leków dla mnie nie ma. Dużo płynów i odpoczynku :) mam nadzieję że szybko przejdzie. Od dzisiaj mamy na weekend synka mojego męża z pierwszego związku, a to baaardzo absorbujące dziecko. W ten weekend również planujemy powiedzieć rodzinie.

Tak dziewczyny, ujawniajcie się! :) ja tez jestem za wątkiem prywatnym, lepiej się poznamy i będziemy kojarzyć

@Kordosia fajnie ze pappe mamy tak blisko siebie :) usg genetyczne u Ciebie tego samego dnia?

hej pozdrawiam.... z łóżka . Przyszła do nie wirusowka i zwaliła z nóg. Głównie gardło i spływający katar. Byłam u lekarza, lecz rzecz jasna leków dla mnie nie ma. Dużo płynów i odpoczynku :) mam nadzieję że szybko przejdzie. Od dzisiaj mamy na weekend synka mojego męża z pierwszego związku, a to baaardzo absorbujące dziecko. W ten weekend również planujemy powiedzieć rodzinie.

Tak dziewczyny, ujawniajcie się! :) ja tez jestem za wątkiem prywatnym, lepiej się poznamy i będziemy kojarzyć

@Kordosia fajnie ze pappe mamy tak blisko siebie :) usg genetyczne u Ciebie tego samego dnia?
Zdrówka dla Ciebie :* na wirusówki generalnie nie ma leków. Łóżko, kocyk i herbatka :) a na gardło polecam płukanie wodą z kilkoma kroplami olejku herbacianego i druga płynnością płukanka to zaparzony rumianek z łyżeczką soli. U mnie działa najlepiej :)

@październikowe_love zdrówka kochana :)
@amica chodzilo mi, ze mocno odczuwam, ze w ciazy jestem :-D
Mówiłam że znowu mieszam :-) :) mnie wczoraj tak w miejscu gdzie właśnie teraz jest maleństwo tak pociagnelo jakby za pepowine że od razu sobie przypomniałam jak to było w ciąży :laugh2:
Dzisiaj sobie kupiłam spodnie ciążowe w Lidlu rozmiar 36 20190308_133744.jpg. Nie wiem jak wy ale ja mam już taki brzuch :rolleyes2:

1. Przed ciaza.
2. Teraz na wciagnietym brzuchu.
3. Teraz na wciagnietym brzuchu.
4. Teraz na rozluznionym brzuchu.
Screenshot_20190308-134758.jpeg
20190308_134607.jpeg
20190308_134642.jpeg
20190308_134651.jpeg

reklama
Do góry