reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Modle sie by mi sie udalo do niej wrocic [emoji120]
I pewnie wrócisz jak tylko rezolutnie będziesz jeść, ja za dużo z synem przytyłam. Przed ciaza z synem ważyłam 45 kg teraz 62 kg
To mój z przed ciąży 20190113_083721.jpg

reklama
(10+1)
Cześć. Chciałam tylko się przywitać.
Noc zarwana i przesiedziana z miską na kolanach, dopiero około 3 gorzka herbata mi trochę pomogła, od rana płacze co 10 minut a do tego łeb mi rozsadza. Dziś moje pozytywne nastawienie schowało się w szafie i nie chce wyjść.
Mam nadzieję zę macie lepszy dzień....

Witajcie dziewczyny!to i ja chciałabym się przywitać.. zaglądam tu od jakiegoś czasu ale bardzo chciałam być na bieżąco:)I właśnie mi się udało:)
Jestem teraz w 7tc2d mam dwóch synów 10 i 2 lata :) ..i jedno puste jajo pomiedzy:( na samym początku, ale to zawsze boli..
Bardzo tu miło u was i mam nadzieję,że z wami zostanę..powtórzyłam bete ..i progestesron też coś za niski..ehh
Badała którąś z was? Czy beta w 7tc też musi się podwajac co 48h?

(10+1)
Cześć. Chciałam tylko się przywitać.
Noc zarwana i przesiedziana z miską na kolanach, dopiero około 3 gorzka herbata mi trochę pomogła, od rana płacze co 10 minut a do tego łeb mi rozsadza. Dziś moje pozytywne nastawienie schowało się w szafie i nie chce wyjść.
Mam nadzieję zę macie lepszy dzień....
O matko Klaudia to szok i bardzo Ci współczuję, przytulam :*
@SyLwuniaa witaj :) nie pomogę co do bety bo ja jej nie robiłam już później wcale, ale z tego co wiem to czym później tym mniejsza jest, już tak nie rośnie :)

9+0
Cześć dziewczyny!
U mnie dzisiaj dzień "jestem głodna, ale na nic nie mam ochoty", także jeszcze nie wiem co będę dzisiaj jadła. [emoji2368]
Trzymam kciuki za wizyty i witam wszystkie nowe dziewczyny! :)

reklama
Do góry