Zrobi na pewno, ale wiecie jak to jest [emoji16]
Ja bym jutro powtórzyła zwykły test, a potem ewentualnie na betę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobi na pewno, ale wiecie jak to jest [emoji16]
Zdrówka dla Ciebie :* na wirusówki generalnie nie ma leków. Łóżko, kocyk i herbatka a na gardło polecam płukanie wodą z kilkoma kroplami olejku herbacianego i druga płynnością płukanka to zaparzony rumianek z łyżeczką soli. U mnie działa najlepiejhej pozdrawiam.... z łóżka . Przyszła do nie wirusowka i zwaliła z nóg. Głównie gardło i spływający katar. Byłam u lekarza, lecz rzecz jasna leków dla mnie nie ma. Dużo płynów i odpoczynku mam nadzieję że szybko przejdzie. Od dzisiaj mamy na weekend synka mojego męża z pierwszego związku, a to baaardzo absorbujące dziecko. W ten weekend również planujemy powiedzieć rodzinie.
Tak dziewczyny, ujawniajcie się! ja tez jestem za wątkiem prywatnym, lepiej się poznamy i będziemy kojarzyć
@Kordosia fajnie ze pappe mamy tak blisko siebie usg genetyczne u Ciebie tego samego dnia?
Mówiłam że znowu mieszam mnie wczoraj tak w miejscu gdzie właśnie teraz jest maleństwo tak pociagnelo jakby za pepowine że od razu sobie przypomniałam jak to było w ciąży@amica chodzilo mi, ze mocno odczuwam, ze w ciazy jestem
Jaka figura mmmm... Fajniusi brzusio1. Przed ciaza.
2. Teraz na wciagnietym brzuchu.
3. Teraz na wciagnietym brzuchu.
4. Teraz na rozluznionym brzuchu.Zobacz załącznik 949790Zobacz załącznik 949792Zobacz załącznik 949793Zobacz załącznik 949794