Zrobi na pewno, ale wiecie jak to jest [emoji16]
Ja bym jutro powtórzyła zwykły test, a potem ewentualnie na betę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobi na pewno, ale wiecie jak to jest [emoji16]
Zdrówka dla Ciebie :* na wirusówki generalnie nie ma leków. Łóżko, kocyk i herbatkahej pozdrawiam.... z łóżka . Przyszła do nie wirusowka i zwaliła z nóg. Głównie gardło i spływający katar. Byłam u lekarza, lecz rzecz jasna leków dla mnie nie ma. Dużo płynów i odpoczynkumam nadzieję że szybko przejdzie. Od dzisiaj mamy na weekend synka mojego męża z pierwszego związku, a to baaardzo absorbujące dziecko. W ten weekend również planujemy powiedzieć rodzinie.
Tak dziewczyny, ujawniajcie się!ja tez jestem za wątkiem prywatnym, lepiej się poznamy i będziemy kojarzyć
@Kordosia fajnie ze pappe mamy tak blisko siebieusg genetyczne u Ciebie tego samego dnia?
Mówiłam że znowu mieszam@amica chodzilo mi, ze mocno odczuwam, ze w ciazy jestem![]()
Jaka figura mmmm... Fajniusi brzusio1. Przed ciaza.
2. Teraz na wciagnietym brzuchu.
3. Teraz na wciagnietym brzuchu.
4. Teraz na rozluznionym brzuchu.Zobacz załącznik 949790Zobacz załącznik 949792Zobacz załącznik 949793Zobacz załącznik 949794