Klaudia555
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dopiero będę miała 8marca zlecone badania natomiast lekarz kazał mi przynieść badania które zlecił mi w październiku po poronieniu więc chyba nie będę musiała ich powtarzać miałam wtedy na cytomegalie toxoplazmoze i inne.Ah dziewczyny chciałabym tylko Was podpytać: miałyście zlecone badanie na cytomegalie?
Generalnie w mojej karcie ciąży nie ma wzmianki o badaniu na cytomegalie, miałam już badania na początku ciąży (morfologia, tsh itd.) i lekarz mi jej nie zlecił. Ja oczywiście zapomniałam zapytać a kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie. robiłam badanie na cytomegalie w marcu zeszłego roku, ale na własna rękę, prywatnie, bo lekarz nie chciał mi wówczas dać skierowania. I zastanawiam się jak to u Was jest i czy robić badanie na własna rękę czy nie.Ja dopiero będę miała 8marca zlecone badania natomiast lekarz kazał mi przynieść badania które zlecił mi w październiku po poronieniu więc chyba nie będę musiała ich powtarzać miałam wtedy na cytomegalie toxoplazmoze i inne.
Och kurcze.. To nie fajnie z tym serduszkiem.. Może rośnie mały leniuszek, któremu nie chce się za wiele wysilać nawet jeśli chodzi o bicie serca I kiedy teraz kolejna wizyta?