reklama
Loli05
Fanka BB :)
Tez sprawdzam w wc co tam jestA mnie dzisiaj jakoś pobolewa w podbrzuszu i każde siku to strach, co zobaczę na bieliźnie. Wy też tak macie?
Co do zasłabnięć to mam do tej pory, choćby dzisiaj w kolejce do rejestracji na kolejne badania. Ale nie zemdlałam, bo wcześniej sobie usiadłam.
6t5d, normalnie mam niskie ciśnienie a teraz to już w ogóle 90/60 albo niżejNie wiem nie mierze,tydzien temu u lekarza bylo ok ale to dzis sie zaczelo...w ktorym jestes tygodniu?ja 5/6 chyba
Loli05
Fanka BB :)
Mnie tez tak bolalo pare razy okresowo w nocy,nie wiem co sie w srodku dzieje ale nie mam krwawien wiec moze to tak jest5+3
Mnie dzis w nocy bolalo jak na @. I w sumie bylam pewna ze juz po wszystkim. Ale poki co cisza. Juz stwierdzilam ze co bedzie to bedzie...
a co to dzisiaj za pogrom z tymi bolami ja za to dzisiaj zaczelam plamic jestem 1dzien po terminie @ moze to nic groznego
biore juz duphaston , duzo leze i mam pod reka nospe wiec tez juz nic wiecej nie moge zrobic wszystko w rekach Boga
biore juz duphaston , duzo leze i mam pod reka nospe wiec tez juz nic wiecej nie moge zrobic wszystko w rekach Boga
Nanya
(Samo)dzielna Mama
To mnie wcale nie uspokoiło. Teraz sobie myślę, że mam czysto w majtkach, a za tydzień na usg serce już nie będzie biło.@Nanya niestety czasem jest tak, że nic strasznego w majtkach się nie znajdzie, a ciąża i tak poroniona. A czasem odwrotnie, dziewczyny regularnie plamią, a nawet krwawią, a ciąże donoszone. Także najlepiej to przy sikaniu o tym nie myśleć
Dodatkowo dzisiejsze badania hormonów tarczycy wyszły mi jeszcze gorsze niż sobotnie. W czwartek mam endokrynologa. [emoji17]
reklama
Podziel się: