reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Kordosia, kochana wypoczywaj dzielnie, 3mam kciuki byś należała do tych 90% co krwiaki same sie wchłaniają ;)

Staram sie nadrobić, oczy mi sie zamykają, po ponad tygodniu wrocilam do pracy a syn do przedszkola, zaraz ze starszakiem do logopedy.
Od 13 godziny ledwo widze ze zmęczenia, jak mialam wolne to se spałam jak i gdzie popadnie a teraz tragedia. Normalnie oczy mi spuchły. Nic mi nie idzie nawet autem jeżdże po krawężnikach.

(7+4)
Cześć dziewczyny. Nadrobiłam weekendowe zaległości.
Kordosia trzymaj się i odpoczywaj! Życzę żeby wszystko było ok!
Nie pojawiałam się przez weekend bo musiałam oczyścić głowę po poście Klamki :(
Spędziłam weekend na spacerowaniu z synkiem i odpoczynku. W niedziele posiedziałam u mamy na cmentarzu - obchodziłaby 60 urodziny. Ogólnie miałam trochę płaczliwą niedziele.
Do tego czuje cały czas ucisk w podbrzuszu ale postanowiłam że nie będę się stresowała bo to napewno nie wychodzi na dobre a i tak nie mam na to wpływu co będzie. Myśle że będzie dobrze i tego się trzymam.
Dopada mnie brak apetytu.... muszę się namawiać w głowie żeby coś zjeść. Do tego wczoraj się męczyłam z bólem głowy ale na szczęście wieczorem mi przeszło. Dziś mnie muli i musze jakoś przetrwać dzień przed kompem. Najchętniej poszłabym na l4 i niczym się nie przejmowała.
Jak tam dziewczyny u Was pogoda. U nas ciepełko i słoneczko co pomaga odbudować optymizm :)
Oj kochana widze, że mialaś dołek ;( grunt że już lepiej ! Kolejny cud w drodze a to najważniejsze ;)

Też mam zawroty głowy i osłabienia.
@Czoperka, wózek fioletowy a łóżeczka nie ma, ino taką kremową falbaniastą kołyskę. Wszystko dziewczęce takie. Serio w koło nie mam nikogo kto miałby chłopców, chyba że starszych w wieku szkolnym.

Ja po pracy, na razie nic nie mówię. Poczekam aż lekarz potwierdzi i wtedy będę rozmawiać a na chwilę obecną sama dbam o siebie w pracy i nie tykam tego co zakazane.
Dzisiaj w nocy jak i w dzień miałam bardzo mocne kłucie jajnika, czasem było nieznośne :/
Trzymajcie się dziewczyny, będzie dobrze nie ma innej opcji :)
Idę chociaż z 20 minut po śpię ;)

Ja mam kołyskę u znajomej i wanne ze stelażem i taka zabawkę interaktywna :) (mam nadzieję że jeszcze jest w sumie to minęło 9 lat:unsure:)

My też nie mamy pomocy, bo cała nasza rodzina mieszka daleko, mamy małe dziecko, a mąż zmienia od przyszłego tygodnia pracę więc też nie będzie mógł w razie czego wcześniej wyjść czy coś.... Ale może jakoś to będzie

U mnie wyjątkowo przed ostatnie dwa tygodnie jest moja mama. Wylatuje w środę do siebie.

u mnie nie jest dobrze :( beta wzrosla dzisiaj tylko minimalnie :( z 91 na 109 a juz ostatnio nie rosla jakos super + to plamienie dzisiaj
raczej nic z tego nie bedzie :( :(
Trzymajcie sie dziewczyny zycze bezproblemowych ciaz i wspanialych dzidziusiow :)
z sentymentu pewnie bede do was jeszcze zagladac i patrzec jak pieknie rosniecie :)

@Nanya niestety czasem jest tak, że nic strasznego w majtkach się nie znajdzie, a ciąża i tak poroniona. A czasem odwrotnie, dziewczyny regularnie plamią, a nawet krwawią, a ciąże donoszone. Także najlepiej to przy sikaniu o tym nie myśleć ;)

Właśnie zauważyłam brązowe plamienie u siebie. Dziś kolejna wizyta. Stres już mega.

reklama
Do góry