reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Jeszcze pracuje i nikt nie wie ale w poniedziałek po pracy mam pierwszą wizytę to i pewnie L4 dostanę ;)

reklama
Amica, czyli dopiero 20 lutego masz termin okresu? Za 4 dni? I już masz dwie krechy na teście to super :)

Amica, szczerze zazdroszczę, moja @ też przewidziana na 20.02. test zrobiłam dzisiaj z ciekawości i nic... Jedna kreska, ale poczekam cierpliwie i może niedługo do was dołączę :)

Tak 20 lutego :) ja nie mogę w to uwierzyć :szok:
Wero.Nia, ja jestem w szoku :D
Gaga jak ja mam to powiedzieć w pracy hahah.
Moja wizyta to conajmnie za 2,5 tygodnia
No właśnie ja się zastanawiam czy w poniedziałek im powiedzieć że mogę już więcej nie przyjść

A ja juz na zwolnieniu od grudnia czyli od 1 ciazy. Teraz ciagne od psychiatry po poronieniu i zaraz dalej wjade na to od gina.

A czy robicie dziewczyny test NIPT?czy jakis genetyczny na Zespol Downa itp?ja mam 35 lat i myslalam ze w uk sie robi w ramach nfz ale nie.musze sama go zorganizowac.robia skan i inne podsatwowe badania ale tego nie.nie wiem co mam zrobic i czy robic czy nie

reklama
A czy robicie dziewczyny test NIPT?czy jakis genetyczny na Zespol Downa itp?ja mam 35 lat i myslalam ze w uk sie robi w ramach nfz ale nie.musze sama go zorganizowac.robia skan i inne podsatwowe badania ale tego nie.nie wiem co mam zrobic i czy robic czy nie
Jezeli ma to dla Ciebie znaczenie to zrob.
Dziecko niepelnosprawne mozna usunac?

Do góry