reklama
Czoperka
Fanka BB :)
Też mam pierwszą wizytę w poniedziałek, nie mogę się doczekaćJeszcze pracuje i nikt nie wie ale w poniedziałek po pracy mam pierwszą wizytę to i pewnie L4 dostanę
gaga92
To czekamy razem a o której masz?Też mam pierwszą wizytę w poniedziałek, nie mogę się doczekać
Tak 20 lutego ja nie mogę w to uwierzyćAmica, czyli dopiero 20 lutego masz termin okresu? Za 4 dni? I już masz dwie krechy na teście to super
Wero.Nia, ja jestem w szoku
Gaga jak ja mam to powiedzieć w pracy hahah.
Moja wizyta to conajmnie za 2,5 tygodnia
gaga92
No właśnie ja się zastanawiam czy w poniedziałek im powiedzieć że mogę już więcej nie przyjśćTak 20 lutego ja nie mogę w to uwierzyć
Wero.Nia, ja jestem w szoku
Gaga jak ja mam to powiedzieć w pracy hahah.
Moja wizyta to conajmnie za 2,5 tygodnia
Loli05
A czy robicie dziewczyny test NIPT?czy jakis genetyczny na Zespol Downa itp?ja mam 35 lat i myslalam ze w uk sie robi w ramach nfz ale nie.musze sama go zorganizowac.robia skan i inne podsatwowe badania ale tego nie.nie wiem co mam zrobic i czy robic czy nie
reklama
Carenik
Jezeli ma to dla Ciebie znaczenie to zrob.A czy robicie dziewczyny test NIPT?czy jakis genetyczny na Zespol Downa itp?ja mam 35 lat i myslalam ze w uk sie robi w ramach nfz ale nie.musze sama go zorganizowac.robia skan i inne podsatwowe badania ale tego nie.nie wiem co mam zrobic i czy robic czy nie
Dziecko niepelnosprawne mozna usunac?
Podziel się: