reklama
Kiedy wizyta?Dzień dobry
Amica na tym drugim widać :* a skąd jesteś?
Ja dziś nie wytrzymałam i pojechałam na betę bo zero objawów nawet cycki nie powiększone. Tydzień temu w sobotę było 378 a dziś 7281 więc musi być dobrze teraz spokojnie czekam na wizytę
Carenik
Fanka BB :)
Ee to spokojnie! 83% sredni na dwa dni to ladny przyrost!!
nanya wlewasz mi miod na moje serce
mi dzisiaj wyszla beta 91 - 3 dni temu byla 37 a 5 dni temu 7 a ja dalej na 1-2 dni przed terminem @ ja jestem teraz 3t5d
czyli przyrost jest w miare zgodny z normami ale dalej poziom bardzo niski
Ja jestem z Mazur GiżyckoDzień dobry
Amica na tym drugim widać :* a skąd jesteś?
Ja dziś nie wytrzymałam i pojechałam na betę bo zero objawów nawet cycki nie powiększone. Tydzień temu w sobotę było 378 a dziś 7281 więc musi być dobrze teraz spokojnie czekam na wizytę
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ja właśnie zobaczyłam swoje wyniki badań z dzisiejszego ranka.
Glukoza, mocz i morfologia idealne.
Toksoplazmoza - oba ujemne. Różyczka - miałam styczność (szczepionka), ale nie choruje, więc jest git. Za to TSH wyszło mi poniżej normy i w poniedziałek muszę go powtarzać, tym razem już z FT3 i FT4.
Chorowałam jako nastolatka na niedoczynność. Wyszłam z tego i teraz co roku robię to nieszczęsne TSH i zawsze było w normie (ostatnio trochę ponad rok temu). Mam nadzieję, że to tylko przez ciążę, bo podobno na początku TSH może spadać, a nie ze coś się tam zaczyna dziać. Same stresy [emoji34]
Glukoza, mocz i morfologia idealne.
Toksoplazmoza - oba ujemne. Różyczka - miałam styczność (szczepionka), ale nie choruje, więc jest git. Za to TSH wyszło mi poniżej normy i w poniedziałek muszę go powtarzać, tym razem już z FT3 i FT4.
Chorowałam jako nastolatka na niedoczynność. Wyszłam z tego i teraz co roku robię to nieszczęsne TSH i zawsze było w normie (ostatnio trochę ponad rok temu). Mam nadzieję, że to tylko przez ciążę, bo podobno na początku TSH może spadać, a nie ze coś się tam zaczyna dziać. Same stresy [emoji34]
G
gość17
Gość
Są kreski oczywiście.a kiedy był termin okresu?Dziewczyny zrobiłam następny test dwie kreski jak byk Zobacz załącznik 943429
reklama
A ty juz na zwolnieniu czy nadal pracujesz. Wiedza już?
Podziel się: