reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Klamka, ojeju tak mi przykro :( trzymaj się :*

Keejti, my mamy Citroena C8, jest bardziej w stylu Sharana. Ogólnie bardzo wygodny samochód. Jeszcze mamy takie bajery jak podnoszony dach i umywalka w bagażniku, że niby pseudo campervan ;) ale ze spania na dachu korzystaliśmy tylko raz w sytuacji awaryjnej na Chorwacji, synek do tej pory wspomina tę przygodę ;) przez umywalkę mamy tylko 1 fotel w trzecim rzędzie ale i tak na razie jest wymontowany.

IMG_20181001_084027_resize_20190216_102728.jpg

reklama
Klamka, ojeju tak mi przykro :( trzymaj się :*

Keejti, my mamy Citroena C8, jest bardziej w stylu Sharana. Ogólnie bardzo wygodny samochód. Jeszcze mamy takie bajery jak podnoszony dach i umywalka w bagażniku, że niby pseudo campervan ;) ale ze spania na dachu korzystaliśmy tylko raz w sytuacji awaryjnej na Chorwacji, synek do tej pory wspomina tę przygodę ;) przez umywalkę mamy tylko 1 fotel w trzecim rzędzie ale i tak na razie jest wymontowany.

Zobacz załącznik 943375
Ale świetne!

Cześć dziewczyny :)
Klamka bardzo mi przykro :*
14 lutego zrobiłam betę hcg wyszła 2.9mu/ml forma od 10mu/ml, był to 11dpo. Zalamalam się, ogarnęłam i wzięłam się badalam dalej za badania typu prolaktyna itd. Wyniki wyszły w porządku, szukaliśmy już lepszego gina by ratować sytuację. Moje samopoczucie było średnie, senność i ból brzucha dalej doskwieraly. Dzisiejszy dzień mnie kusi i to bardzo, moja podświadomość że ja jestem za senna mówi zrób test! zrób test! No i poszłam w końcu do apteki, chciałam kupić testy owulacyjne a przy okazji po proszę test, wróciłam godzinę temu zrobiłam test i po TRZECH MINUTACH BAM DWIE ROZUMIECIE DWIE KRESKI! cała się trzęsę i boję bo to mała beta będzie ale ja owu miałam według kalendarzyka 6 ale według mojej obserwacji 3 lutego. W poniedziałek idę na betę muszę to sprawdzić, zrobię jutro rano znowu test bo nie wierzę normalnie nie wierzę.
20190216_104336.jpg
20190216_104336.jpg

Amica to świetnie jak dwie krechy wyszły! (choć ja to mam jakiś dziadowski tel bo u mnie nie widać dwóch). A beta może za wcześnie, może jednak owu się przesunela..

Amica to świetnie jak dwie krechy wyszły! (choć ja to mam jakiś dziadowski tel bo u mnie nie widać dwóch). A beta może za wcześnie, może jednak owu się przesunela..
Kasik ona jest blado różowa, bardzo jasna ale ja ją widzę i prawie płaczę ze szczęścia, chyba by nie wyszła co jakbym nie była?

reklama
Do góry