reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Klamka, ojeju tak mi przykro :( trzymaj się :*

Keejti, my mamy Citroena C8, jest bardziej w stylu Sharana. Ogólnie bardzo wygodny samochód. Jeszcze mamy takie bajery jak podnoszony dach i umywalka w bagażniku, że niby pseudo campervan ;) ale ze spania na dachu korzystaliśmy tylko raz w sytuacji awaryjnej na Chorwacji, synek do tej pory wspomina tę przygodę ;) przez umywalkę mamy tylko 1 fotel w trzecim rzędzie ale i tak na razie jest wymontowany.

IMG_20181001_084027_resize_20190216_102728.jpg

reklama
Klamka, ojeju tak mi przykro :( trzymaj się :*

Keejti, my mamy Citroena C8, jest bardziej w stylu Sharana. Ogólnie bardzo wygodny samochód. Jeszcze mamy takie bajery jak podnoszony dach i umywalka w bagażniku, że niby pseudo campervan ;) ale ze spania na dachu korzystaliśmy tylko raz w sytuacji awaryjnej na Chorwacji, synek do tej pory wspomina tę przygodę ;) przez umywalkę mamy tylko 1 fotel w trzecim rzędzie ale i tak na razie jest wymontowany.

Zobacz załącznik 943375
Ale świetne!

Cześć dziewczyny :)
Klamka bardzo mi przykro :*
14 lutego zrobiłam betę hcg wyszła 2.9mu/ml forma od 10mu/ml, był to 11dpo. Zalamalam się, ogarnęłam i wzięłam się badalam dalej za badania typu prolaktyna itd. Wyniki wyszły w porządku, szukaliśmy już lepszego gina by ratować sytuację. Moje samopoczucie było średnie, senność i ból brzucha dalej doskwieraly. Dzisiejszy dzień mnie kusi i to bardzo, moja podświadomość że ja jestem za senna mówi zrób test! zrób test! No i poszłam w końcu do apteki, chciałam kupić testy owulacyjne a przy okazji po proszę test, wróciłam godzinę temu zrobiłam test i po TRZECH MINUTACH BAM DWIE ROZUMIECIE DWIE KRESKI! cała się trzęsę i boję bo to mała beta będzie ale ja owu miałam według kalendarzyka 6 ale według mojej obserwacji 3 lutego. W poniedziałek idę na betę muszę to sprawdzić, zrobię jutro rano znowu test bo nie wierzę normalnie nie wierzę.
20190216_104336.jpg
20190216_104336.jpg

Amica to świetnie jak dwie krechy wyszły! (choć ja to mam jakiś dziadowski tel bo u mnie nie widać dwóch). A beta może za wcześnie, może jednak owu się przesunela..

Amica to świetnie jak dwie krechy wyszły! (choć ja to mam jakiś dziadowski tel bo u mnie nie widać dwóch). A beta może za wcześnie, może jednak owu się przesunela..
Kasik ona jest blado różowa, bardzo jasna ale ja ją widzę i prawie płaczę ze szczęścia, chyba by nie wyszła co jakbym nie była?

reklama
Do góry