Jak to prawda to termin mam na 28 październikaTrzeba być dobrej myśli :*
reklama
Matkaroku
Fanka BB :)
Ale bajer!! Chce!!Klamka, ojeju tak mi przykro trzymaj się :*
Keejti, my mamy Citroena C8, jest bardziej w stylu Sharana. Ogólnie bardzo wygodny samochód. Jeszcze mamy takie bajery jak podnoszony dach i umywalka w bagażniku, że niby pseudo campervan ale ze spania na dachu korzystaliśmy tylko raz w sytuacji awaryjnej na Chorwacji, synek do tej pory wspomina tę przygodę przez umywalkę mamy tylko 1 fotel w trzecim rzędzie ale i tak na razie jest wymontowany.
Zobacz załącznik 943375
U mnie też slicznie za oknem, a ja kisne w robocie a mała przeziębiona...Amica, no ja też tam nic nie widze nawet przy powiększeniu, ale jesli na żywo widać to rzeczywiście coś sie dzieje skoro tak to w poniedzialek będzie betka już wyższa
A ja dziś mycie okien w całym domu bo pogoda przepiękna
ooo Amica to mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze mamy tez sam terminJak to prawda to termin mam na 28 października
dzisiaj nie wytrzymalam , pol nocy mnie krzyz bolal polecialam zrobic bete maz powiedzial ze jak mam sie tak stresowac to lepiej zrobic badania
za 3-4 godz powinny byc wyniki
Kciuki zaciskam i czekam na wyniki!ooo Amica to mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze mamy tez sam termin
dzisiaj nie wytrzymalam , pol nocy mnie krzyz bolal polecialam zrobic bete maz powiedzial ze jak mam sie tak stresowac to lepiej zrobic badania
Loli05
Fanka BB :)
Mnie tez cos krzyz boli dzis,nie jakos bardzo ale czuje ,to cos zlego??ooo Amica to mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze mamy tez sam termin
reklama
Podziel się: