reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Klamka, ojeju tak mi przykro :( trzymaj się :*

Keejti, my mamy Citroena C8, jest bardziej w stylu Sharana. Ogólnie bardzo wygodny samochód. Jeszcze mamy takie bajery jak podnoszony dach i umywalka w bagażniku, że niby pseudo campervan ;) ale ze spania na dachu korzystaliśmy tylko raz w sytuacji awaryjnej na Chorwacji, synek do tej pory wspomina tę przygodę ;) przez umywalkę mamy tylko 1 fotel w trzecim rzędzie ale i tak na razie jest wymontowany.

Zobacz załącznik 943375
Ale bajer!! Chce!!

Amica, no ja też tam nic nie widze nawet przy powiększeniu, ale jesli na żywo widać to rzeczywiście coś sie dzieje ;) skoro tak to w poniedzialek będzie betka już wyższa ;) ;)

A ja dziś mycie okien w całym domu bo pogoda przepiękna ;)

Amica, no ja też tam nic nie widze nawet przy powiększeniu, ale jesli na żywo widać to rzeczywiście coś sie dzieje ;) skoro tak to w poniedzialek będzie betka już wyższa ;) ;)

A ja dziś mycie okien w całym domu bo pogoda przepiękna ;)
U mnie też slicznie za oknem, a ja kisne w robocie a mała przeziębiona...

Jak to prawda to termin mam na 28 października :)
ooo Amica :) to mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) mamy tez sam termin :)
dzisiaj nie wytrzymalam , pol nocy mnie krzyz bolal :( polecialam zrobic bete :( maz powiedzial ze jak mam sie tak stresowac to lepiej zrobic badania

za 3-4 godz powinny byc wyniki

ooo Amica :) to mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) mamy tez sam termin :)
dzisiaj nie wytrzymalam , pol nocy mnie krzyz bolal :( polecialam zrobic bete :( maz powiedzial ze jak mam sie tak stresowac to lepiej zrobic badania

Kciuki zaciskam i czekam na wyniki!

Mnie tez cos krzyz boli dzis,nie jakos bardzo ale czuje ,to cos zlego??

reklama
Do góry