reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Oj dziewczyny dzięki za słowa otuchy :) już się wypłakałam mężowi, tez mi kochany powtarza żebym myślała o maluszku. Ze są kobiety które marzą by być w ciąży, a nie mogą...

Ja w poprzednich ciążach nie miałam za bardzo mdłości a wymiotów zero. Mam nadzieje że i w tej tak będzie, choć troche mnie mdli o różnych porach, o ile to mdłosci są... bo ja za bardzo nie znam tego uczucia bo baaardzo rzadko wymiotuje, najczęściej po jakiejś imprezie, ale to zawsze chwila moment i oddam co trzeba, żyje dalej. Pamiętam przy pierwszym porodzie wymiotowałam.
Nie umiem zdefiniować tego co czuje, może to mdłości, bo to taki mdlisty stan połączony z osłabieniem.
Jedyne co mi zaczyna przeszkadzac to zaparcia. Już dziś owoce poszly w ruch z siemieniem więc licze że rano wszystko pójdzie po mojej myśli :)

Ja w poprzednich ciążach nie miałam za bardzo mdłości a wymiotów zero. Mam nadzieje że i w tej tak będzie, choć troche mnie mdli o różnych porach, o ile to mdłosci są... bo ja za bardzo nie znam tego uczucia bo baaardzo rzadko wymiotuje, najczęściej po jakiejś imprezie, ale to zawsze chwila moment i oddam co trzeba, żyje dalej. Pamiętam przy pierwszym porodzie wymiotowałam.
Nie umiem zdefiniować tego co czuje, może to mdłości, bo to taki mdlisty stan połączony z osłabieniem.
Jedyne co mi zaczyna przeszkadzac to zaparcia. Już dziś owoce poszly w ruch z siemieniem więc licze że rano wszystko pójdzie po mojej myśli :)
Przypomnij mi ktory tydzien jestes? Bo ja sie gubie jeszcze ktora z was w ktorym tygodniu,sorki.
Ja mam taka jakby kule w gardle,nie wiem jak to opisac,jakby mi sie cos tam zwerzylo,non stop to mam

Loli, ja w porównaniu do was baardzo wczesnie, przedwczoraj miałam termin @ :) każdy nowy tydzień luczony od piątku.
Dziś 4t3d.
Ale ta kula w gardle to mdłości czy co?

Wróciłam z zumby i padam na twarz. Także życzę Wam tylko dobrej nocy, wyśpijcie się ładnie :)

Loli, ja w porównaniu do was baardzo wczesnie, przedwczoraj miałam termin @ :) każdy nowy tydzień luczony od piątku.
Dziś 4t3d.
Ale ta kula w gardle to mdłości czy co?
Czytalam gdzies ze od hormonow sie cos tam w przelyku robi,moze to to.taka suchosc i kulka heh

reklama
Hej dawno tu nie wchodziłam:
Witam nowe mamusie [emoji16]
Nadzieja trzymam kciuki by wszystko było Ok
Ja mieszkam w Gdyni i pracuje- typowo biurowo :) jeszcze rok temu miałam własny biznes ale zrezygnowałam :) i wyszło mi na dobre bo w styczniu podpisałam umowę na czas nieokreślony ( No troszkę mi się udało ).
Poza tym jestem dość aktywna fizycznie- trenowałam triathlon- w planie miałam zawody w czerwcu (No cóż) teraz zamierzam nadal jeździć na rowerze- jeżdżę w domu wiec raczej nic mi nie grozi.
Poza tym u mnie szalony okres bo ze względu na ciąże przesunęliśmy ślub ( jestem po rozwodzie) i zostało mi 3 tyg.
Dziś ide na próbny makijaż.
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim

Do góry