reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
U mnie dzisiaj wieczorem straszne mdłości, płakać mi się chce - tak bardzo męczą

Na Mokotowie pracuję :)

Wiem co czujesz..... Mnie jak wczoraj około południa dopadły mdłości i senność to trzymały do wieczora :( ale można powiedzieć ze się ciesze bo to dobry objaw :p Jedynie najgorzej było wytrzymać do końca dnia pracy mimo że pracuje z domu.

U mnie teraz mdłości tez na porządku dziennym i dokładnie jak u @Klaudia555 najgorzej w pracy.
Apetyt przez to również mniejszy, ale to dobrze z dziewczynami w ciąży przytyłam 27 i 22 kg [emoji53] mam Nadzieje ze teraz będzie dużo mniej- poza tym poprzednie ciąże były z zatruciem ciążowym i leżeniem na patologi. Oby tym razem było inaczej

U mnie teraz mdłości tez na porządku dziennym i dokładnie jak u @Klaudia555 najgorzej w pracy.
Apetyt przez to również mniejszy, ale to dobrze z dziewczynami w ciąży przytyłam 27 i 22 kg [emoji53] mam Nadzieje ze teraz będzie dużo mniej- poza tym poprzednie ciąże były z zatruciem ciążowym i leżeniem na patologi. Oby tym razem było inaczej
W ktorym tyg jestes?mnie dzis zaczelo pierwszy raz mdlic rano,pracuje nabcaly etat,jeszcze w pracy nie mowilam,czekam na skan mam nadzieje ze twoja ciaza bedzie lagodna:)

W ktorym tyg jestes?mnie dzis zaczelo pierwszy raz mdlic rano,pracuje nabcaly etat,jeszcze w pracy nie mowilam,czekam na skan mam nadzieje ze twoja ciaza bedzie lagodna:)

U mnie 6t4d na usg już byłam serduszko jest wiec jest Ok.
Ja tez cały etat i tez jeszcze nie mówiłam- muszę powiedzieć w tym tygodniu jakoś. Pewnie bym poczekała jeszcze do 3 mies. gdyby nie ten ślub, który magicznie z września przeniósł się na marzec

Hej.

Dziecko w przedszkolu, male zakupy zrobione, czas zrobić sobie śniadanie i nadrobić zaległości :)

Hej,ja dziś jestem mega osłabiona leżę póki moge. Wczoraj późnym wieczorem stawiał mi się brzuch dosyć mocno. Wzięłam magnez i zasnęłam.

reklama
Do góry