reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
U mnie też dzieci w przedszkolu, mąż w samolocie, a ja przerwa na kawę :) byleby tylko przetrwać ten tydzień...

JoaSaw82 wow triathlon! A startowałaś już kiedyś? My z mężem co roku w maju biegniemy półmaraton górski, ale od początku widziałam że w tym roku nie pobiegne. No chyba że jakiś odcinek. Na rowerze też jeżdżę prawie codziennie, bo to nasz główny środek transportu. I jeszcze ciągne przyczepke z dziećmi ;)

Kora152, super, gratuluję :) no to masz teraz spokojną głowę :)

Nareszcie dobrnelam do końca :) uff

Nadzieja czyli jednak jest nadzieja! To świetnie. Trzymamy kciuki :)

Kora gratuluję bijącego serduszka :)

Klaudia powodzenia na wizycie i daj znać po :)

I nie wiem co tam jeszcze [emoji14]
U mnie mdłości od wczoraj, ale bardziej z rana i nie są jakieś strasznie dokuczliwe. Bynajmniej na razie.

Pazdziernikowe_love akurat z tych mdłości to należy się cieszyć [emoji14] chociaż wiem, że człowiek się nie komfortowo czuje.. Ale co mają powiedzieć dziewczyny, które np przez 3 miesiące albo dłużej wymiotuja kilka razy dziennie.. Mam taką koleżankę w pracy, która jest w ciąży z bliźniakami i w zasadzie od samego początku zwolnienie i opowiadała że śniadanie je na przystanki bo co przekąsi to leci zwrócić i tak w koło..

Mnie wkurza, że co trochę mi na twarzy jakieś syfy wyskakują.. :/

Hej dawno tu nie wchodziłam:
Witam nowe mamusie [emoji16]
Nadzieja trzymam kciuki by wszystko było Ok
Ja mieszkam w Gdyni i pracuje- typowo biurowo :) jeszcze rok temu miałam własny biznes ale zrezygnowałam :) i wyszło mi na dobre bo w styczniu podpisałam umowę na czas nieokreślony ( No troszkę mi się udało ).
Poza tym jestem dość aktywna fizycznie- trenowałam triathlon- w planie miałam zawody w czerwcu (No cóż) teraz zamierzam nadal jeździć na rowerze- jeżdżę w domu wiec raczej nic mi nie grozi.
Poza tym u mnie szalony okres bo ze względu na ciąże przesunęliśmy ślub ( jestem po rozwodzie) i zostało mi 3 tyg.
Dziś ide na próbny makijaż.
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim

Witamy :) widać że bardzo aktywnie u Ciebie!!!
U mnie dzisiaj 6+5. Jutro Jutro Jutro USG! <3 :) :)

Nareszcie dobrnelam do końca :) uff

Nadzieja czyli jednak jest nadzieja! To świetnie. Trzymamy kciuki :)

Kora gratuluję bijącego serduszka :)

Klaudia powodzenia na wizycie i daj znać po :)

I nie wiem co tam jeszcze [emoji14]
U mnie mdłości od wczoraj, ale bardziej z rana i nie są jakieś strasznie dokuczliwe. Bynajmniej na razie.

Pazdziernikowe_love akurat z tych mdłości to należy się cieszyć [emoji14] chociaż wiem, że człowiek się nie komfortowo czuje.. Ale co mają powiedzieć dziewczyny, które np przez 3 miesiące albo dłużej wymiotuja kilka razy dziennie.. Mam taką koleżankę w pracy, która jest w ciąży z bliźniakami i w zasadzie od samego początku zwolnienie i opowiadała że śniadanie je na przystanki bo co przekąsi to leci zwrócić i tak w koło..

Też mam problem z pryszczami . Nawet jako nastolatka nie miałam a teraz takie rzeczy . Może znak na dziewczynkę?

Też mam problem z pryszczami . Nawet jako nastolatka nie miałam a teraz takie rzeczy . Może znak na dziewczynkę?
U mnie akurat pryszcze przed @ raczej dość często się zdarzaly, z resztą nawet teraz przed terminem @ zaczęły wyskakiwac i już byłam pewna, że okres się pojawi. Ale taka ilość ich jest, że masakra i co trochę nowe się pojawiają..
Może tak być [emoji14] ponoć dziewczynki zabierają urodę mamie :)

U mnie też dzieci w przedszkolu, mąż w samolocie, a ja przerwa na kawę :) byleby tylko przetrwać ten tydzień...

JoaSaw82 wow triathlon! A startowałaś już kiedyś? My z mężem co roku w maju biegniemy półmaraton górski, ale od początku widziałam że w tym roku nie pobiegne. No chyba że jakiś odcinek. Na rowerze też jeżdżę prawie codziennie, bo to nasz główny środek transportu. I jeszcze ciągne przyczepke z dziećmi ;)

Kora152, super, gratuluję :) no to masz teraz spokojną głowę :)

No troszkę postartowalam [emoji16] 2 lata temu zrobiłam całego IM a tak to cały przegląd w tym roku miała być 7 połówka No ale cóż :)

Ja bez syfków na szczęście [emoji16] cała młodość się z nimi męczyłam.
Zreszta w tej ciąży czuje się inaczej wiec na razie stawiam, że chłopiec mi w brzuszku rośnie [emoji3] byłaby ciekawa odmiana po 2 babeczkach.

Hej! Ja termin już sobie zrobilam na 1.03, będzie w tedy równo 7tydzień wg miesiączki :) jeszcze sie kłócilam z babą że ja chce 28 luty w piątek a ona że to czwartek, aż w końcu mi sie spytała czy jestem w ciąży :)

JoaSaw, kurde podziwiam! Triathlon, kolejna wysportowana :) to będzie super forma po porodzie :)

Czoperka, oj bez męża przy dzieciorkach to Ci szybko zleci:)

Ja też mam pryszcze od ok 10 dni albo wiecej, właściwie syfy to byl mój pierwszy objaw. I to takie ropne. Później to juz tylko chrostki wyłażą.
Ja jestem tak roztrzesiona, cala chodze. Wracałam teraz od koleżanki i synkowi uderzyłam w nos drzwiami od auta. Krew sie polała...już byłam cała w stresie czy nie złamalam mu :( ale na szczęscie nie.
Aż mnie brzuch rozbolał :(

reklama
U mnie akurat pryszcze przed @ raczej dość często się zdarzaly, z resztą nawet teraz przed terminem @ zaczęły wyskakiwac i już byłam pewna, że okres się pojawi. Ale taka ilość ich jest, że masakra i co trochę nowe się pojawiają..
Może tak być [emoji14] ponoć dziewczynki zabierają urodę mamie :)
Mnie właśnie przed okresem sporadycznie pryszcze wyskakiwaly nie wiem czy to zasługa ovarinu bo bralam go przez rok.
Hihi jak jednak to znak na dziewczynkę to zasmuce tym męża , bo on mówi że pierwszy musi być syn :D

Do góry