reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

@nadzieja90 czyli całkiem ladnie rośnie, moze nie ma się co stresować

Ja jestem zastępcą kierownika w Biedronce. Generalnie mogę sobie pozwolić na "siedzenie" w biurze albo lekkie pracę i picie kawy [emoji3526] do pracy nie chodzę juz od 1 lutego. Miałam zamiar jeszcze troszkę popracować ale że trafilam do szpitala nie chcą juz mnie tam widzieć[emoji3526] córkę przepisujemy ze żłobka do przedszkola i cały luty jest w domu więc mi to na rękę. Za to nie bardzo sobie wyobrażam powrót przy trójce maluchów. Mam 25 lat a czuje się jak staruszka[emoji1787][emoji1787]

Hahahha nie żartuj [emoji12] mam 10 lat więcej i jak narazie dwójkę na stanie. Do tego do końca ciąży pracuję. Za każdym razem [emoji43][emoji33]

reklama
Ja bez ciąży mam w brzuch nie raz jak w 6 miesiącu, mimo iz waże 54 kg i jestem ogólnie szczupła. Ileż ja też ludzi nabrałam na ciąże :)

Loli, no widzisz hehe! Nie ma co sie stresować ;) ale ja nie lepsza... też mam jeszcze 2 testy schowane w razie W ;)

Ja bez ciąży mam w brzuch nie raz jak w 6 miesiącu, mimo iz waże 54 kg i jestem ogólnie szczupła. Ileż ja też ludzi nabrałam na ciąże :)

Loli, no widzisz hehe! Nie ma co sie stresować ;) ale ja nie lepsza... też mam jeszcze 2 testy schowane w razie W ;)
Ja to mojem mezowi tak wspolczuje,bo on tak na paluszkach chodzi wkolo mnie az mi glupio,nawet po te testy to on lecial bo sie tak zmartwilam

Loli, to kochanego masz męża :) mój przymyka oko na moje osłabienie i zmęczenie, więc jak przychodzi z pracy zajmie sie dziećmi, da mi spokoj. I więcej przytula:)

Październikowelove, ojej współczuje, ale dasz rade. Kto jak nie Ty :*

A ja jestem od paru dni tak senna że masakra a słaba jeszcze bardziej. Wczoraj spałam raz w ciagu dnia, dziś 2 razy i wcale nie jest mi lepiej. Mdli mnie lekko kilka razy w ciągu dnia.

reklama
Mi pomagają wafle ryżowe i migdały do przegryzania. Ogólnie nie dopuszczam do uczucia choćby najmniejszego głodu i jakoś to idzie. Chociaż w poprzednich ciążach to rzygałam jak kot tak od 8 tc, więc wszystko przede mną
Jestem z Tobą w mdl9sciach;) ale słysząc dzisiaj serduszko mojego szkraba było bezcenne , może mnie wszystko męczyć byle był zdrowy ;)

Do góry