reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Mnie dzis tez bolal w pracy brzuch jak na okres i rano zero objawow,i przyszlam do domu i odrazu zrobilam sobie test ciazowy i testowa kreska sie odrazu uaktywnila i jest ciemna,jeszcze tak nie mialam,wiec hormony jeszcze sa:)jeden dzien wiecej przezyalm hah
Pochwal się testem ;D

reklama
Cześć Dziewczyny ,wracam po krótkiej przerwie. Ja jeszcze w szpitalu. Dzisiejsza beta wyszła ponad 12000 (krew pobrana dziś o 6 rano) wiec cos urosło od soboty wieczora kiedy było coś ponad 8000(pobrana krew koło 17.00) W środę kolejna beta i usg więc troszkę nadzieji mi zostało że może jednak będzie dobrze.
Acha ja jestem z Cieszyna ze Śląska.
No i jest nadzieja, i to spora [emoji16]
Ja już po ;) przedstawiam małą kruszynke z bijącym serduszkiem
Gratulacje [emoji7]

@nadzieja90 czyli całkiem ladnie rośnie, moze nie ma się co stresować

Ja jestem zastępcą kierownika w Biedronce. Generalnie mogę sobie pozwolić na "siedzenie" w biurze albo lekkie pracę i picie kawy [emoji3526] do pracy nie chodzę juz od 1 lutego. Miałam zamiar jeszcze troszkę popracować ale że trafilam do szpitala nie chcą juz mnie tam widzieć[emoji3526] córkę przepisujemy ze żłobka do przedszkola i cały luty jest w domu więc mi to na rękę. Za to nie bardzo sobie wyobrażam powrót przy trójce maluchów. Mam 25 lat a czuje się jak staruszka[emoji1787][emoji1787]

Jaa jestem trochee zanniepokojona bo niby 7 tydzien iddzie i wtedy usg aa brzuszek mam juz dosc odstajaacy. Niee wwieem czyy wy ttez tak macie . Chybaa ze jaakies blizniaki mi sie ttrafily . Do tej pory ani grama brzuszka aa tu ..Zobacz załącznik 941800
No bliźniaki czemu nie hihihi :) ja również mam podobny brzuszek :)

Załączniki

• IMG_20190207_190753.jpg
    IMG_20190207_190753.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 97
Masakra, ja mojego brzucha nie pokazuję, bo i bez ciąży wyglądałam jakbym w niej była [emoji1787] Przydatne na poczcie, zwłaszcza w zimie w moim ulubionym płaszczu odcinanym pod biustem. Wystarczyło, że się wygięłam lekko do tyłu, zasapałam i już byłam 1 w kolejce [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Działało również w innych kolejkach i w Kościele. Teraz jak naprawdę jestem w ciąży, to aż głupio mi udawać. Chociaż dziś, jak chciałam coś kupić na opryszczkę i mówię farmaceutce, że jestem w ciąży, a ona.. A który to miesiąc? A ja.. Mmm 7... tydzień. No minę miała bezcenną. Tak, byłam w tym płaszczu [emoji1787]

Masakra, ja mojego brzucha nie pokazuję, bo i bez ciąży wyglądałam jakbym w niej była [emoji1787] Przydatne na poczcie, zwłaszcza w zimie w moim ulubionym płaszczu odcinanym pod biustem. Wystarczyło, że się wygięłam lekko do tyłu, zasapałam i już byłam 1 w kolejce [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Działało również w innych kolejkach i w Kościele. Teraz jak naprawdę jestem w ciąży, to aż głupio mi udawać. Chociaż dziś, jak chciałam coś kupić na opryszczkę i mówię farmaceutce, że jestem w ciąży, a ona.. A który to miesiąc? A ja.. Mmm 7... tydzień. No minę miała bezcenną. Tak, byłam w tym płaszczu [emoji1787]
Magiczny płaszczyk :D

reklama
Tez mi brzuch wychodzi i to glownie wieczorami. Normalnie bosze rozmiar 36 a tu odstaje jakby na polowe ciąży.
Jutro o 17 mam wizytę, strasznie się denerwuje

Do góry