reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Mnie dzis tez bolal w pracy brzuch jak na okres i rano zero objawow,i przyszlam do domu i odrazu zrobilam sobie test ciazowy i testowa kreska sie odrazu uaktywnila i jest ciemna,jeszcze tak nie mialam,wiec hormony jeszcze sa:)jeden dzien wiecej przezyalm hah
Pochwal się testem ;D

reklama
Cześć Dziewczyny ,wracam po krótkiej przerwie. Ja jeszcze w szpitalu. Dzisiejsza beta wyszła ponad 12000 (krew pobrana dziś o 6 rano) wiec cos urosło od soboty wieczora kiedy było coś ponad 8000(pobrana krew koło 17.00) W środę kolejna beta i usg więc troszkę nadzieji mi zostało że może jednak będzie dobrze.
Acha ja jestem z Cieszyna ze Śląska.
No i jest nadzieja, i to spora [emoji16]
Ja już po ;) przedstawiam małą kruszynke z bijącym serduszkiem
Gratulacje [emoji7]

@nadzieja90 czyli całkiem ladnie rośnie, moze nie ma się co stresować

Ja jestem zastępcą kierownika w Biedronce. Generalnie mogę sobie pozwolić na "siedzenie" w biurze albo lekkie pracę i picie kawy [emoji3526] do pracy nie chodzę juz od 1 lutego. Miałam zamiar jeszcze troszkę popracować ale że trafilam do szpitala nie chcą juz mnie tam widzieć[emoji3526] córkę przepisujemy ze żłobka do przedszkola i cały luty jest w domu więc mi to na rękę. Za to nie bardzo sobie wyobrażam powrót przy trójce maluchów. Mam 25 lat a czuje się jak staruszka[emoji1787][emoji1787]

Jaa jestem trochee zanniepokojona bo niby 7 tydzien iddzie i wtedy usg aa brzuszek mam juz dosc odstajaacy. Niee wwieem czyy wy ttez tak macie . Chybaa ze jaakies blizniaki mi sie ttrafily . Do tej pory ani grama brzuszka aa tu ..Zobacz załącznik 941800
No bliźniaki czemu nie hihihi :) ja również mam podobny brzuszek :)

Załączniki

• IMG_20190207_190753.jpg
    IMG_20190207_190753.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 101
Masakra, ja mojego brzucha nie pokazuję, bo i bez ciąży wyglądałam jakbym w niej była [emoji1787] Przydatne na poczcie, zwłaszcza w zimie w moim ulubionym płaszczu odcinanym pod biustem. Wystarczyło, że się wygięłam lekko do tyłu, zasapałam i już byłam 1 w kolejce [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Działało również w innych kolejkach i w Kościele. Teraz jak naprawdę jestem w ciąży, to aż głupio mi udawać. Chociaż dziś, jak chciałam coś kupić na opryszczkę i mówię farmaceutce, że jestem w ciąży, a ona.. A który to miesiąc? A ja.. Mmm 7... tydzień. No minę miała bezcenną. Tak, byłam w tym płaszczu [emoji1787]

Masakra, ja mojego brzucha nie pokazuję, bo i bez ciąży wyglądałam jakbym w niej była [emoji1787] Przydatne na poczcie, zwłaszcza w zimie w moim ulubionym płaszczu odcinanym pod biustem. Wystarczyło, że się wygięłam lekko do tyłu, zasapałam i już byłam 1 w kolejce [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Działało również w innych kolejkach i w Kościele. Teraz jak naprawdę jestem w ciąży, to aż głupio mi udawać. Chociaż dziś, jak chciałam coś kupić na opryszczkę i mówię farmaceutce, że jestem w ciąży, a ona.. A który to miesiąc? A ja.. Mmm 7... tydzień. No minę miała bezcenną. Tak, byłam w tym płaszczu [emoji1787]
Magiczny płaszczyk :D

reklama
Tez mi brzuch wychodzi i to glownie wieczorami. Normalnie bosze rozmiar 36 a tu odstaje jakby na polowe ciąży.
Jutro o 17 mam wizytę, strasznie się denerwuje

Do góry